PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

To me je pa zdej res nasmejalo


Prekmurec :: 27.11.2018 ob 22:32
En je to napisal eni punci:

Nekaj ti morem povedat sam vem da se poznava le en dan ampak si mi zelo usec. Nevem kako ti naj to bolj natancno povem. Samo prosim te bodi iskrena zmenoj. Moje srce in jaz je noro nate in zaljubil sem se tako mocno da nevem kaj bi brez tebe. Pac sori ce sem iskren do tebe ampak pri meni je najbolj vazna iskrenost. Vrjemi mi da bi zate naredil vse in te ljubil tako mocno kot te se ni nihce. Zate bi sklatiu skalo ki bi te obirala. Bi biu tvoja luc podnev in ponoci. Vedno ti bom govoril da te imam zelo rad. Vedno bom tu ko me bos potrebovala. Samo prosim te ce cutis isto mi prosim povej. Ker si nekaj posebnega in ker si mi ustala v mojem srcu ki hrepeni samo po tebi. Ko sva se pogovarjala sem zacutil eno povezavo med nama inta tvoj nasmej je nekaj najlepsega in ta tvoj pogled je nekar kar bi rad vedno od tebe. Ce bos kdaj jezna se ti bom 100x opraviciu ce bom jaz kriv. In vedno te bom cuval in ti kuhal kavise ce jih imas rada. Zelo rad bi se stabo zbujal ker si moj zakladek. In vedno bos ti na prvem mestu. Ko bos zalostna ali potrta bom vedno tu da se ti bom javil (ce s evom lahko) vedno te bom poklical nazaj. Ker si eno novo cudno v mojem življenju nekaj posebnega si nekaj najlepsega in mocnejsega od mojih custev. Prosim premisli in mi sporoci.

>en dan
ne ga biksat :: 28.11.2018 ob 0:09
Teh neumnosti ji raje ne napiši, boš še hitreje odletel.
Prekmurec :: 28.11.2018 ob 0:25
kaj? kaj jst, meni je to ena poslala, ker ji je nekdo to že poslal.
nate bi :: 28.11.2018 ob 9:18
Hehehehehe
zate bi sklatu skalo ki bi te obirala

Čudno, da ni napisal: nate.

Ej, kakšen primerek! Zihr mu je rekla: ja
Prekmurec :: 28.11.2018 ob 10:04
itak, da ja ahaha
Mia :: 28.11.2018 ob 11:12
"Ce bos kdaj jezna se ti bom 100x opraviciu ce bom jaz kriv."

10 že ne bi imel več prilike, da bi se opravičil.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.