PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123

Uporabnik še ni dodal opisa.

O meni
  • moški
  • 8 let
  • član od 27.07.2017

Komentarji (5)

FriLLox :: 27.11.2018 ob 10:28
Javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti
297. člen

(1) Kdor javno spodbuja ali razpihuje sovraštvo, nasilje ali nestrpnost, ki temelji na narodnostni, rasni, verski ali etnični pripadnosti, spolu, barvi kože, poreklu, premoženjskem stanju, izobrazbi, družbenem položaju, političnem ali drugem prepričanju, invalidnosti, spolni usmerjenosti ali katerikoli drugi osebni okoliščini, in je dejanje storjeno na način, ki lahko ogrozi ali moti javni red in mir, ali z uporabo grožnje, zmerjanja ali žalitev, se kaznuje z zaporom do dveh let.

(2) Enako se kaznuje, kdor na način iz prejšnjega odstavka javno širi ideje o večvrednosti ene rase nad drugo ali daje kakršnokoli pomoč pri rasistični dejavnosti ali zanika, zmanjšuje pomen, odobrava, opravičuje, smeši ali zagovarja genocid, holokavst, hudodelstvo zoper človečnost, vojno hudodelstvo, agresijo ali druga kazniva dejanja zoper človečnost, kot so opredeljena v pravnem redu Republike Slovenije.

(3) Če je dejanje iz prejšnjih odstavkov storjeno z objavo v sredstvih javnega obveščanja ali na spletnih straneh se s kaznijo iz prvega ali drugega odstavka tega člena kaznuje tudi odgovorni urednik oziroma tisti, ki ga je nadomeščal, razen če je šlo za prenos oddaje v živo, ki ga ni mogel preprečiti ali za objavo na spletnih straneh, ki uporabnikom omogočajo objave vsebin v dejanskem času oziroma brez predhodnega nadzora.

(4) Če je dejanje iz prvega ali drugega odstavka tega člena storjeno s prisilo, grdim ravnanjem, ogrožanjem varnosti, sramotitvijo etničnih, narodnostnih, narodnih ali verskih simbolov, poškodovanjem tujih stvari, skrunitvijo spomenikov, spominskih znamenj ali grobov, se storilec kaznuje z zaporom do treh let.
zlobotec :: 11.09.2017 ob 11:37
zlobotec :: 11.09.2017 ob 0:29
Odpri sliko ➜

#WANTED for an alleged child sex offence in Slovenia.

Have you seen this man? Do you know someone named Joze Smit? He may also go by Joza or Joseph.

This 56 year old Slovenian man is wanted in his home country for an alleged child sex offence. An arrest warrant has been issued which will help us to have him extradited back to Slovenia.

He arrived in Australia on a tourist visa in 2000, and vanished shortly after that. He was last seen in Melbourne in 2014.

It’s possible he’s working in the mining industry in WA, western QLD, or western NSW.

This age-progressed image is an artist’s impression of what he may look like today.

If you have any information in relation to his whereabouts, call Crime Stoppers on 1800 333 000. You can remain anonymous.
Cindy :: 26.08.2017 ob 14:00
Kwa ga took serješ...hahahhh..lol..
Prekmurec :: 26.08.2017 ob 3:38
*