PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Jst nimam 17 let


Prekmurec :: 04.08.2018 ob 1:00
V resnici mam 38, zaposlen sem v McDonaldsu in sem nedolžen, nikoli se nisem niti držal z žensko za roko ampak v bistvu sem pravi nice guy in za razliko od ostalih, jaz spoštujem ženske. Vedno sem prijazen do njih, one pa kr nočejo seksat z mano in pol se jih sam znebim..imam končanih vseh 8 razredov OŠ, pa mogoče sem malo gej, ali pa vsaj bi. Nimam rib, ker si jih ne morem privoščiti, bi jih pa rad imel. Sem debel ampak to je genetsko, čeprav delam kjer pač delam, zelo zdravo jem, včasih grem v fitnes..tam sem zaposlen kot čistilec, da bi zaslužil dovolj, da bi izpadel bogat pred novo seksi sosedo, ki me še ne pozna..zlagal sem se ji, da sem bogat in da v tem bloku živim, ker sem svojo veliko hišo spremenil v sirotišnico za sirote, ki so bile žrtev spolnega nasilja.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.