PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Glejte na TV2 - plastika


zobatec :: 28.10.2018 ob 20:44
In enormno število sveč (cenenih) boste znosili zdaj na grobove.
Komunala ne more zvozit te plastike! Kam?
In vrečke.... !

Ena jebbeena sveča...…. kaj ne bi rajši darovali ubogim Slovencem??
Prekmurec :: 28.10.2018 ob 22:36
!!!!?????!!!!!????!!!!!!????!!!!!!!????!!!!!!!
zobatec :: 29.10.2018 ob 0:03
A si res tak iiddiiot, da mi upaš tapkat te klicaje in vprašaje?
Si res tako neumen, da ne veš, kako nas zastruplja plastika? ??????!!!!??????!!!!!?????????

Desetletja so jo odmetavali v morja! Vsa grrozljivost se že kaže. Saj spremljaš? !!!!!???!!!!!!?????!!!!!!!!!!


MI - vsaka plastenka, vsak meso, sadje.... vse je v eni plastiki. To MIKRO plastiko zaužiješ….in žal se ne izloča. Nabira se ti v možganih (to je do zdaj ugotovljeno) in boš ti pri 40-tih letih dementen. Pa lahko športaš., ješ regrat in koruzo..., bereš biblijo..... plastika te bo zjjeebbaala.

Če pa še kej ne veš pa upraši v šoli.
Yara :: 29.10.2018 ob 7:56
Smo gledali to oddajo. Naraščaj je bil čisto uzaloščen zaradi vse te plavajoče plastike, ki ubija morske živalce. In skrajni čas, da se nekaj naredi na tem področju.
FriLLox :: 29.10.2018 ob 9:22
Načeloma nisem velik pristaš raznih prepovedi, a prav nobenega problema nimam s tem da bi večino plastike popolnoma prepovedali, če že drugače žal ne gre.
WiCkEd WiTcH :: 29.10.2018 ob 19:00
Nisem gledala.
Sem za prepoved večine plastike.
bb :: 29.10.2018 ob 21:33
Nisem gledala in v bistvu nisem za to, da se plastika prepove, kajti če pogledam malo naokoli je večina stvari ravno plastičnih ali vsaj deloma iz plastike in plastiko je čez noč nemogoče ukiniti in nadomestiti. Umik plastike je dolgotrajen poseg. Sem pa seveda za to, da se je ukine tam, kjer res ni potrebe. Mene je predvsem groza embalaže, ko je včasih kakšna kupljena stvar brez potrebe tako zavita. Tukaj bi morali proizvajalce "colati", da ne bi takega proizvajali. Nevarna je predvsem mikro plastika (npr. v kozmetični industriji), ker to gre direkt v kanalizacijo, v morje, ker je tako majhna in pride povsod, potem jo jedo ribe in nato ribe človek ...

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.