PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Doba fakulteta, mnenje, vrhunskost pred katero se lahko UNI LJ in UNI MB le skrijeta


Doba :: 04.11.2017 ob 9:54
Kvaliteta na ravni Cambridge in Harvard.

Lol :: 04.11.2017 ob 9:55
Kvaliteta na nivoju foxinga hobi faksa, ki ga nardiš tko, da doma piseš eseje (ob neomejeni pomoči kogarkoli) haha
FriLLox :: 04.11.2017 ob 9:56
Tako dobra, da moraš anonimno oddati svoj skromen prispevek o tem, da ne postaneš tarča posmeha kakor "Prištinski doktor Janshe", hehe
Doba :: 04.11.2017 ob 10:05
Online testi.. vrhunska tehnologija, vrhunski kradri, vrhunski študentje, top iz generacije, Harvard 2
Doba :: 04.11.2017 ob 10:07
Avtor: FriLLox
Tako dobra, da moraš anonimno oddati svoj skromen prispevek o tem, da ne postaneš tarča posmeha kakor "Prištinski doktor Janshe", hehe


Kateri faks imate pa vi gospod končan? Ni videti, da kateregakoli. Vabljeni na top fakulteto v Sloveniji - Doba.
Haha :: 04.11.2017 ob 10:11
Avtor: Doba
Online testi.. vrhunska tehnologija, vrhunski kradri, vrhunski študentje, top iz generacije, Harvard 2

Vrhunska kamera haha. A resno, da s kamero posnameš prostor le na začetku potem pa lepo test rešuješ online ne da bi te kdorkoli preverjal? Wtf? Resno? Pa to ti lahk pol kdorkoli pomaga jaooo
vednonesramen :: 04.11.2017 ob 10:13
Nekaj komentarjev na težavnost DOBA fakultete:


neverjetno, kak nivo znanja zahtevajo pri e-dobi. pa pol izpitov itak polagaš doma preko interneta. sem naredila par izpitov na tak način za kolegico, ki tam kaoštudira.


Lahko je že narest tole, samo ali res misliš, da s to t.i. šolo kaj veljaš? Misliš, da kdo ceni to šolo? Bi rekla da ne, kakšne imam izkušnje je vsem smešno, da lahko izpit opravlja preko interneta praktično cela družina in prijatelji. Take kvazi šole bi jaz prepovedala. Nekateri se mučijo in učijo po cele dneve, da naredijo izpit na zahtevnih fakultetah, tole je pa res naravnost smešno. Pomojem je še osnovna šola težja.


Jaz sem pa čist resno mislila, da je to "fakulteta" za umsko zaostale ljudi. Prisežem, da nisem vedela, da gre lahko tole vsak delat....tudi meni se zdi čudno, da ima naziv fakulteta, če delaš izpite na tak način.


Poskušam si predstavljati kaj pomeni polagati izpite preko interneta. Hja, že res da moraš imeti zaprte vse programe na računalniku (kakšna kazen!), zapiske pa imaš lahko kljub temu po celi mizi ali ob sebi še en prenosni računalnik.
Oprosti, ampak še v OŠ imajo višje kriterije pri ocenjevanju.


glej, to so moje izkušnje. sem prišla h kolegici, me je povabila na kavo, potem pa mi reče, če ji izpit pomagam delat. malo sem preletela skripto, pogledala vprašanja, potem pa je ona pisala, jaz pa sem ji narekovala. nekaj na pamet, ker itak ni znanost, da bi morala poznat skripto, nekaj pa sem našla iz skripte takoj - po kazalu.

pa tudi tiste "seminarske" so za pocrkat lahke.
napisala sem ji tri stavke v nemščini in to je bilo ocenjeno z devet.

moja sorodnica je obiskovala DOBO - mi je pravila, da se mora za izpit naučiti skripto 60 strani :O
sem najprej mislila, da jo narobe razumem, ker jaz sem redko imela knjige z manj kot 1200-1500 strani
enkrat mi je pravila, da so zjutraj "staremu" kupili časopise, nastavili na mizo in potem je med izpitom bral, oni pa so vsi lahko prepisavali na veliko! Njen komentar: sicer smo vsi naredili s šest, ampak koga briga, izpit je narejen!!!
Prekmurec :: 04.11.2017 ob 10:15
kok bedno
Doba :: 04.11.2017 ob 10:21
Gospod vednonesramen, ste lahko vsaj enkrat nenesramen? Vrhunska fakulteta pričakuje vrhunski kader, vrhunske študente in kaj drugega kot VRHUNSKO ZNANJEJE na koncu ne morete dobiti. Vpišite se. Šolnine so zelo ugodne.
FriLLox :: 04.11.2017 ob 10:23
Ja tako dobra fakulteta, da se mora zatekati k gverilskemu spletnemu oglaševanju, hehe

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.