PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Damjan Murko koledar 2014


SensualFlamingo :: 14.04.2018 ob 15:09
Kako naj sploh začnem.. res Damjan Murko je lahko vzornik vsem moškim.
Njegova postava je idealna, sploh pa njegov obraz. Vse to lahko potrdi njegov koledar leta 2014, ki je bil najbolj prodajan izmed vseh. Je tudi izjemno samozavesten, kot se vidi iz njegove drže. Ve, da takoj ko pride na slikanje ali kamor koli on postane glavni, to pa je lastnost, ki danes marsikaterim moškim manjka.To pa se je spremenilo na slikanju za koledar leta 2014, ko so na set prinesli kačo.
Pevec ima, oziroma je imel, smrtni strah pred kačami, ki pa ga je pred kratkim uspešno premagal: "Če bi mi pred mesecem dni rekli, da bom v rokah držal 25 kilogramov in 5 metrov dolgega pitona bi se nasmejal in odgovoril, da je to res edina stvar, ki ni možna, da bi jo v življenju sprejel, pod nobenim pogojem." Tudi zaradi tako velikega strahu pred kačami nam je pokazal da ima velika jajca.

Murko s pitonom

Res ne vem kaj naj še rečem o njem. Idol na vseh frontah.
Prekmurec :: 14.04.2018 ob 16:06
2014? zakaj zdej to?

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.