PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Znani Slovenci


lelj :: 25.02.2024 ob 12:53
Avtor lahko ureja vse odgovore v temi.
Pierre :: 25.02.2024 ob 14:30
kaj te bolj boli, roka al penis?
Pierre :: 25.02.2024 ob 14:31
a fantaziraš kaj o tem, da ji poveš nekaj svojega znanja o Sloveniji, ona tebi nekaj svojega in potem se predata navalu strasti in se ne ljubita, temveč f**ata, in to na trdo
leskova mast :: 25.02.2024 ob 18:56
Tale vic na 0:25 je prav lusten

Doncica pozna tu vec ljudi kot kateregakoli drugega Slovenca.

Z Anzeta Kopitarja sem slisala zaradi Gustlna Kopitarja. Sicer tu Kopitar poudarjajo na o, ki je sirok in se slisi grozno. Pri mojem okulistu ima njegova 82-letna mama, ki se vedno dela za sina, zvecer na radiu hokejske tekme. K njim lahko prides po ocala tudi zvecer, po uradnih urah. Ce vmes, ko ti pripravlja ocala, pride do gola, je treba se to predebatirat in se vse skupaj malo zavlece. Gospa ve za Anzeta Kopitarja.
bb :: 27.02.2024 ob 20:33
Ha, ha, kakšna zgodbica, jaz bom verjetno taka, ko bom stara, ker rada spremljam športne dogodke in bom gotovo taka kot ta mamka.
leskova mast :: 28.02.2024 ob 3:26
Hej, bb ta gospa ni nobena mamka. Je zelo aktivna gospa. Je diplomirana med. sestra in svoje case je bila direktorica vseh sester in drugega osebja v nasi lokalni bolnici. Ze leta prej so ji diagnosticirali multiplo sklerozo in jo je njen zdravnik silil, naj se upokoji, a se ni pustila. Delala je normalno do 65. leta. Potem je njen sin odprl ordinacijo in je sla v solo za asistentko ali nekaj takega. Mislim, da je enoletni program. In zdaj dela v administraciji, popravlja ocala, naroca nova, in tako naprej. Pravi, da v sluzbo pride med deveto in deseto in ostane do 8h, 9h zvecer, ko so vsi drugi ze sli domov. Zraven ji nabija radio in ce je le hokej, ga poslusa. Zadnje mesece je malo izpregla in prid samo se 2x do 3x na teden. Jaz jo kar pogresam, ce je ni tam, ko pridem. Hodi z berglo, tudi pacientom v bolnico in v dom za stare dostavlja ocala, takrat se pelje s skuterjem. Ona se ne da. Vsako leto gre nekam dalec na dopust, najveckrat na Havaje in veckrat na leto na obalo k otrokom na obisk. En od sinov jo poklice cisto vsak vecer, ceprav ima svojo druzino.

Ves cas je na tekocem z dogajani v bolnici, ceprav je od tam ze dolgo upokojena. Kupuje si modna ocala in je neznansko klepetava. Ona pozna vse in ve vse. In o vsem poroca. Vcasih tudi mimo zakona o zasebnosti. Ne vem, ali vsem ali samo meni. Vcasih pove kaksne zgodbe, da jo je uzitek poslusati. Od nje sem zvedela, da sta sem kaksnimi 120 leti prisli dve skupini Ukrajincev: eni iz Bukovine, drugi iz ene od sosednjih pokrajin. In ti dve skupini sta se med seboj sovrazili iz dna srca in ena za drugo trdili, da niso pravi Ukrajinci. Bilo je vse od pretepov do tudi precej hujsega. Danasnja mladina nima vec tega v sebi, ta stari pa se. Tudi ta gospa ima drugo skupino za manj vredne, a se ne spomnim, iz katere skupine je ona. Jo moram ob priliki vprasati.

Jaz ji zelim se dolgo zivljenje. In njenemu mozu.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.