PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Zlorabe otrok v vrtcu Kengurujčki!!!


!!! :: 03.10.2018 ob 19:09
Ste vidle? Da bi kuzla to storila mojem otroku pa zobe bi kozlala in kri scala! Kuzla pof**ana psihopatska!!!
... :: 03.10.2018 ob 19:10
Babe pač. Zato pa jaz preventivno nobeni ne bi zaupal odgovorne funkcije, ker je preveč tvegano. Pa naj se feministke na trepalnice obrnejo.
Resnica :: 03.10.2018 ob 19:17
Ni ga hujšega od nedohebanih zapsihiranih pra.sic. sam poglejte mitzi
Uf :: 03.10.2018 ob 19:19
Boga prosim, da se to meni ne zgodi, ker bi zagotovo pistal v zaporu. Kuzli bi glavo odprl.
mončika :: 03.10.2018 ob 19:34
Obup, kolk komentarjev od ene osebe. Ka je pa teb Mici nardila?
Yara :: 04.10.2018 ob 10:57
Srhljivo, nagnusno, zavržno... Ubogi otročki ki so to doživeli
ja res :: 04.10.2018 ob 13:51
po vrtcih prihaja do zlorab, tudi po šolah. Govorim iz lastnih izkušenj, česa je ženska sposobna. Ima polna usta ljubezni do lastnega otroka,
eno samo napihovanje in samohvala, ko je treba pokazati spoštovanje do otroka, ki ji je zaupan v varstvo, se prikaže vsa njena primitivnost. Saj ni potrebe, imeti tujega otroka rad kot svojega, a vsaj spoštuj to majhno bitje.
Kaj je ena pošast počela z mojim sinom, vse življenje je goljufala in lagala, potem je hotela v vrtcu zgraditi kariero na mojem otroku. Žal je sodelovala tudi ravnateljica in šele usterezna komisija je zavrnila vsa natolcevanja , vse podlosti in laži. Žal to ni trajalo tako malo časa, delovale so zahrbtno , pritlehno, dovolj za otroka, da se je začel bati žensk.
Tudi v tem primeru sem skeptična. Mogoče je res, kar se je dogajalo, vendar mi ni všeč, kako vsi mediji enotno tulijo v en rog, kot bi bili zmenjeni. Otroci so verjetno jokali in se bali iti v varstvo, starši bi morali posumiti, da nekaj ni v redu. Vsaj moj je začel zelo jokati, ko je videl določene vzgojiteljice in se braniti vrtca,
Je pa povsod prisotna nepopisna hudobija, tekmovalnost, pehanje za večjim zaslužkom, niti majhni otroci, ki se ne morejo in ne znajo braniti, niso več izjema.
Ena :: 04.10.2018 ob 14:49
Avtor: mončika
Obup, kolk komentarjev od ene osebe. Ka je pa teb Mici nardila?


Ob vseh teh grozotah se obregneš ob seratorko mitzi. Tvoja zabitost je res brezmejna. Res si največji butl butcev.
mončika :: 04.10.2018 ob 14:56
Zgodba moje mame. Ko sm bila stara 2 leti, me je dala v varstvo na domu. Ta "varuška" je imela dva svoja otroka, pazila pa 5 otrok.
Mami se je zdelo čudno, da je prišla v trgovino s svojima dvema med delovnim časom in to večkrat. Po prijavi so ugotovili, da nas je z nekimi čirulečaruli uspavala. Po teh "zdravilih" smo spali 4-5 ur.
Inšpekcija je ukrepala prav čas in raziskovala naprej. Ker je bla ločena, večkat zvečer žurala (otroka sama), so ugotovil, da je tud njima dajala uspavala.
Otroka k očetu, ona se je pozneje zapila. Več pa ne vem, ker se je menda po tistem izselila iz mesta.
mončika :: 04.10.2018 ob 14:59
Avtor: Ena
Avtor: mončika
Obup, kolk komentarjev od ene osebe. Ka je pa teb Mici nardila?


Ob vseh teh grozotah se obregneš ob seratorko mitzi. Tvoja zabitost je res brezmejna. Res si največji butl butcev.


Pač ne maram žaljenja ljudi, ki jih ne poznaš v živo. Pa tud na splošno. Če sm zate največji butl butcev, pa naj bo tko. Pisane besede ne bolijo

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.