PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Zakaj se cigani v trgovinah obnašajo kot najbolj nazadnjaški neandertalci?


Ohja :: 10.10.2020 ob 13:49
Ravno prišla iz trgovine... noben c*** ni imel zaščitne maske, tamali so se drli kot zmešani, kazali zijala kupcem, odrivali njihove vozičke, tastara c***ka prešlatala vso zelenjavo brez rokavic... oblečeni pa tko kot da so prišli iz najbolj zanikrne vasi leta 1500... mislim, tole je res kr neki, da leta 2020 med nami še vedno živijo takšni neciviliziranci. Kraj - Novo mesto. Škoda, ker Lidl še ni najel varnostnikov, da bi jih pred vstopom zavrnil... že zaradi nenošnje mask.
Yara :: 10.10.2020 ob 14:42
Sem ravno hotela vprašat, če je to v Novem mestu.... Sočustvujem s tabo, moja bivša sokrajanka.
spremeniti bo treba :: 10.10.2020 ob 14:52
Slovencev je v Evropi 2 milijona. Vštevajoč tudi te v Avstriji, Italiji, na Madžarskem in na Hrvaškem.

Ceganjov pa 6 milijonov

Koga je potrebno zaščititi ?!
leskova mast :: 10.10.2020 ob 18:23
Zato, ker jim je dovoljeno.

Enkrat sem bila v eni majhni specerijski trgovini v Trebnjem. V njej je bilo par zensk in manjsa skupina Neimenovanih, 4 ali 5 jih je bilo, moski in zenske. Hodijo med policami in nabirajo. V oci mi niso posebej padli, ker sem od tu navajena na vse mogoce pojave. Potem pa kar naenkrat stopijo skozi vrata v skladisce ali kar je pac bil prostor za trgovino. Prodajalka prileti za njimi, jim pove, da tja vstop ni dovoljen. Oni pa da morajo na stranisce. In kar rinejo naprej. Jaz sem bila takrat ze na blagajni, da placam, a me je blagajnicarka kar pustila in je tekla pomagat kolegici. S skupnimi mocmi jim je uspelo, da sta jih spravili nazaj v trgovino. Tudi sicer so dajali cuden vtis, kot da so malo bolj pocasni. Spomnim se jih iz otrostva in takrat so se obnasali, kot da imajo normalen IQ. Tudi obleka je bila kot zgoraj opisana, ampak obleka ni delala problemov.
Trgovina je bila na glavni cesti, na nasprotni strani kot je zeleznka postaja,

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.