PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

vprasanji v zvezi s cepivom


leskova mast :: 10.04.2021 ob 8:08
Torej, bistvo cepljenja je, da se celicam poslje mRNK, ki da jedru celice navodilo, da zacne proizvajati dele virusa Covida (spike proteins). Tako pravijo vsi uradni mediji in porocila farmacevtskih firm, ki jih izdelujejo.

Zdaj me pa zanima naslednje. Da celica nekaj proizvaja, kot v zgornjem primeru, mora imeti to v svojem genskem zapisu- brez tega se ne zgodi nic - in temu sluzi vcepljeni mRNK. Ko se taka celica, ki zdaj proizvaja Covidove spike proteine, deli v dve novi celici, kaj se zgodi? Pri mitozi se genski material celice najprej podvoji, nato se celica razdeli v dve novi celici, od katerih vsaka prevzame ves celicni in s tem genski material originalne celice. Tako so nas ucili v soli. In tu je vprasanje. Ce je to res, potem vsaka nova hcerinska celica podeduje navodila za izdelavo spike proteinov Covida. To nadalje pomeni, da bosta obe hcerinski celici in vse njune naslednice, prav tako izdelovali Covidov spike protein v neskoncnost, dokler clovek zivi, Imam prav ali narobe in zakaj ja ali ne? Ne zanimajo me citati stroke in take zadeve. Zanima me samo, kaj vi mislite o tem.
Mici :: 10.04.2021 ob 8:12
Zakaj te zanima mnenje laikov, stroke pa ne?
leskova mast :: 10.04.2021 ob 8:18
Ko me zanima mnenje stroke, preberem strokovne clanke.. Ko me zanima mnenje laikov, vprasam laike. Tu me zanima predvsem to, kako laik sklepa in utemeljuje svojo odlocitev v skladu ali kontra temu, kar so ga ucili v soli. Ker tudi laik ima mozgane in zna razmisljati, pa ce se strinja z mano ali ne.
Mici :: 10.04.2021 ob 8:21
Na tak način se kreira javno mnenje in na tak način se laike prepriča da je covid laž, da se naj ne držijo ukrepov, ne testirajo in ne cepijo. 4000 mrtvih Slovencev in dve izgubljeni leti šolarjev je pač kolateralna škoda. Zapoznele diagnoze in prepozno zdravljenje nas bodo spremljali pa še vrsto let.
Nkeichi :: 10.04.2021 ob 9:03
Mi RNA pač ne ostane v celici, saj jo unicijo eksosomni proteini.
leskova mast :: 10.04.2021 ob 15:04
Hvala, Nkeichi za odgovor. Tvoj odgovor razumem, kot da se navodilo celici ne prenese na hcerinski celici.

Dolgo je ze, kar sem hodila v solo, zato nas o eksosomih niso ucili, saj jih takrat se niso poznali. In ker si ji ti omenila, sem sla brat o njih. Zdaj imam pa se cel kup novih vprasanj! Kajti berem, da so bili eksosomi prvotno razumljeni kot smetnjaki, pred nekaj leti pa so odkrili njihovo funkcijo, da prenasajo informacije in snovi in mRNA med celicami in da pri tem mRNA odmre, a ima dolgotrajni vpliv na novo celico, kamor ga je eksosom odlozil In da v tem smislu eksosomi lahko prenasajo dobre stvari, lahko pa tudi slabe in v tej drugi funkciji, da so udelezeni pri sirjenju raka. V njihovi dobri funkciji pa na podlagi njih razvijajo genske terapije, ki delujejo tako,da eksosom dostavi mRNK v celico, mRNK odmre, a na celici pusti dolgotrajne spremembe. Cel tak proces traja okoli ene ure. Zdaj ta proces uporabljajo pri genskem tretmaju raka., ki stane okoli 5000 dolarjev in ce je terapija uspesna, pomaga do enega leta. Drugi avtorji pravijo, da si kljub vsemu temu znanstveniki se vedno niso enotni o tem, kaj eksonomi v resnici so. In vse to mi poraja kup novih vprasanj.

Upam, da bo se kdo povedal svoje mnenje, kaj misli, ali se pri mitozi informacija, oziroma navodilo, ki jo je celica od mRNK prenese v hcerinski celici ali ne.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.