PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Vodovodarji/keramičarji so eni izmed bolj, če ne najbolj butastih gradbenih "mojstrov"... vaše izkušnje?


--- :: 20.11.2021 ob 22:09
Sem imel do zdaj opravka s štirimi. En bolj butast od drugega. Pa vsi z dolgoletnimi izkušnjami, Mislim, res, to je tok butasta skupina folka, da jo ne najdeš daleč naokoli. Cevi recimo, da še znajo spojiti, keramiko za silo položiti, ZA SILO! - kakšnih sodobnejših tehnik za niveliranje, uporaba boljših mas za fuge,,, tole jim meji na znanstveno fantastiko, ko je pa potrebna postavitev kakšnih elementov, no, to jim je pa jedrska fizika! Resno. Ti pritrdi držalo za toaletni papir 20cm nad tlemi, mislim, wtf? Pa j****ti mater, a nisi naredil j***no že 100 kopalnc, al ne serješ, da vidiš, da je fajn da stoje dosežeš toaletni papir ne pa da se moraš prepogibat al kaj? Al pa odtoki... to jim je pa sploh znanstvena fantastika... dotok vode za pralni stroj, ma to ti bodo dal na sredino stene ali še višje, tko vsaj 1 m nad pralnim strojem, da bo ja zgledalo nagraužno grdo. A malo pod tipsko višino pralnega stroja ne bi šlo, da se skrije? Mislim, WTF?! Pa kok je ta je.ben vodovodarski IQ? Na nivoju šimpanzov al kaj?!? Al pa pričvrstitev omarice... ne bi on pričvrstil omarico od znotraj, eno čisto lahko, drobno omarico ne tip jo gre pritrditi na steno z j***nim debelim kontnikom, ki bo jasno vsem na očem in bo izgledal nagraužn, da bolj ne more biti in jasno na robo, da bo ja še bolj viden. Na sredino ne bi šlo?!! Fa.k. al pa zapolnitev robov tuš kabine s silikonom. Ja, a ne veš. če pustiš 1cm veliko režo, da bo potem tu voda spuščala? Si res tok zagamano zabito tele, da bolj ne moreš biti al kaj??? Ma raje sploh ne nadaljujem, kaj vse še ti osli počenjajo... Moral sem se spihati... ker to je pa res tok zabit folk, da človek izgubi besedo. To bi jim lahko dal prav prvošolčka za nadzor, da bi jih opozarjal na te debilizme, ki jih počenjajo
Sunbeam :: 20.11.2021 ob 22:31
Ko si tako brihten, bi lahko vse sam naredil, če v teoriji tako perfektno vse obvladaš.
bb :: 20.11.2021 ob 22:47
Se strinjam, vse je treba nadzirati. Njihovo edino vodilo je, samo da je narejeno, kako pa ni važno. Postavitev elementov, odtokov je zanje res jedrska fizika, oni nimajo čuta za estetskost, samo da na hitro nekaj naredijo, kasirajo in gredo naprej, zato je najbolje biti sam svoj mojster.
Mici :: 20.11.2021 ob 23:21
Adijopamet kaki ajnštajni so med nami. Za koji k sploh nucate majstre? Ste mazohisti s preveč dnarja?
silvo8 :: 21.11.2021 ob 4:04
Zelo jih primanjkuje in si lahko privoščijo kar želijo.
Mačka :: 21.11.2021 ob 7:09
Ampak za odtoke pa take stvari maš pa ja en papir, kje mora bit. Ni tko? Drugače pa si zraven al pa še bolje narediš sam. Je pa dobrega vodovodarja in keramičarja treba kar čakat in fajn plačat, pr poceni in na hitro pa dobiš tvojo sliko. Pa pravte, da čas in denar nista vse.
Mici :: 21.11.2021 ob 7:47
Sem pred prenovo kopalnice. Z majstrom sva naredila ogled in okvirni načrt glede na instalacije, zdaj je na meni da zadevo zrišem in izberem keramiko in opremo. Pred nakupom greva čez načrt. Kuhinjo sem si tudi sama zrisala in kupila.
Pomaga, če naročnik ve kaj dela.

Mogoče pa je, da nekdo z mentaliteto avtorja ni sposoben normalne komunikacije.

Predvsem pa, menda ja veš komu daš delat.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.