PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Valantov Stane


leskova mast :: 03.06.2021 ob 15:43
.
Fox :: 03.06.2021 ob 16:27
Ne vem kdo je Valentov Stane. Bi se pa lahko razpisala o bivsih sosolcih in sosolkah, ne po imenih seveda. Ce sem iskrena pri vecini ne vem sploh kaj pocnejo sedaj. Nekih noro ambicioznih otrok nisem nikoli poznala ali se z njimi druzila. Kakor sem lahko malo pogooglala sploh me je zanimalo za 2 piflarja, odlicnjakarja iz osnovne sole kje sta zdaj. Ker sta mi takrat delovala res genijalca Se mi zdi da sta neko povprecje sedaj, delata v ITju, zivita v Kranju mislim da, ne vem no eden ni nic posebnega, ta drugi se mi zdi da je bolj uspesen. Ves da mi je full zal da nimam vseh imen teh ljudi. Iscem pa ze dolgo casa eno punco iz srednje sole ki me je zafrkavala zelo in ponizevala ene par let 1. 2 letnik srednje sva bili skupaj. In sem si jo zapomnila zelo. In je ne najdem na net-u nikjer. Ce ima kdo kaksno idejo kako najti tako osebo, mi lahko da nasvet? Me prav zanima kam je prisla ona zdaj, bila je precej problematicna v soli tudi, lepotica drugace, no vsaj meni je bila zelo lepa. Ampak karakter pa res zmesan haha, no za njo me res zanima kam je izpuhtela.

Leskovka ves kdo je Sanja Grohar? Miss Slovenije je bila 2005, model, manekenka, po TVju je bila voditeljica, no zdaj zivi v Angliji, je pa iz Kranja iz Planine. No njo sem poznala na videz samo, tam leta 2004 je delala v eni stacunci v centru Kranja je prodajala notri sem jo enkrat videla. Pa spomnim se je pri 15 letih. Ona je hodila na ekonomsko srednjo solo v Kranju kot jaz, samo eno leto je mlajsa od mene. V glavnem v 1. letniku ali 2. ne spomnim se vec dobro smo sli s solo za nekaj dni na hrvaski otok Krk in ona je bila tudi tam. Ze takrat je bila nekaj posebnega pac mi smo bile ene smrklje tam se v razvoju haha Vem ko je stopila iz avtobusa v enih rjavih monokini kopalkah, za 16 letnico je izgledala res SUPER SEXY in ja odraslo, pac se je videlo da so jo tudi odrasli moski buljili in oblegali. Meni je bila takrat noro lepa. Ja na naso solo je hodila ampak ne vem videla sem jo sem in tja, nisem je pa nikoli v zivo poznala. Ampak ze takrat mi je delovala v nulo ambiciozna in da res ve kaj zeli v zivljenju. Delovala mi je odraslo napram nam mulam.

Aja pa se z eno Miss Hawaiian Tropic sva nekaj casa prijateljevali na ekonomski srednji soli v Kranju, njene slike so po celem netu takrat ko je postala Miss Hawaiian Tropic. Potem se pa sled izgubi in je tudi ne najdem vec na net-u, kot da bi izpuhtela, me zanima kaj pocne sedaj in kje zivi....firbec
leskova mast :: 03.06.2021 ob 16:38
.
vednonesramen :: 03.06.2021 ob 16:38
Kaj pa kaj Valantov Stane? Kaj menite o njem? Ravno berem o njem. Bolj od dalec sem ga poznala kot otrok in takrat je bil cisto normalen, tako kot drugi fanjte, s katerimi se je druzil. So pa bili ze kot najstniki cela druscinai precej ambiciozni. Brata sem poznala od blizu. Ta pa je bil klovn, ampak tak simpaticen. Kaj je danes z njim, nimam pojma. Tudi od blizu se enega drugega, ki vam ze nekaj casa pije kri.

Kot otroci so zgleda vsi normalni, vsaj navzven, ceprav je mogoce kaksen droben znak, da je malo drugacen, ampak ne toliko, da bi bil vreden pozornosti. Kdaj se spremenijo? Je res samo prilika, ali imajo bolestno ambicioznost z vsemi sredstvi do cilja ze ob rojstvu? Ste vi poznali kaksnega otroka, ki vas je kot odrasel presenetil in kako?

No ta njegov brat Jure, ki praviš, da si ga bolj poznala se je očitno znašel.
https://old.slovenskenovice.si/novice/slovenija/od-stanislava-valanta-je-dosti-bolj-znan-mlajsi-jure-valant
Fox :: 03.06.2021 ob 16:41
O Valantovem Stanetu in njegovih grehih pise na MMC.
Kdo je Sonja Grohar, vem samo to, kar sem prebrala od tebe. Tole o njej potrjuje mojo teorijo, da se tak rodis. Zametki so v tebi ob rojstvu in samo cakajo, na ugoden cas, da vzbrstijo.


Ja Sanja je ze bila taka, absolutno. Ti pa znam na zalost vec povedati o takih bolj negativnih, ki so pa sli po poti kriminala. In tudi takim se je ze videlo ko so bili otroci da so barabce.
leskova mast :: 03.06.2021 ob 16:42
.
vednonesramen :: 03.06.2021 ob 17:07
Ne pisem o Juretu. Dvomim, da je stanetov brat, ce je letnik 1978. Stanetova mama je morala biti takrat ze krepko v meni ali po njej. Lahko bi pa bil sin ali kaksen drug sorodnik.

Piše, da je njegov ( Stanetov ) mnogo mlajši brat roj. 1979
vednonesramen :: 03.06.2021 ob 17:11
Ups, ne piše da je brat samo da je mnogo mlajši?
leskova mast :: 03.06.2021 ob 17:25
.
Fox :: 03.06.2021 ob 17:26
Ne morm da ne bi, Leskovka samo zate
leskova mast :: 03.06.2021 ob 17:28
.
leskova mast :: 03.06.2021 ob 17:34
Avtor: Fox
Ne morm da ne bi, Leskovka samo zate


To pa je macek in pol. A je kaksna posebna ruska pasma, da je tako velik? Mene s tistimi copki na usesih spominja na lynxa. Klara nima nit 4 kg. In ni pol tako crkljiva. Potem pa vidim tega scrkljanega medveda v narocju tele babice.
silvo8 :: 03.06.2021 ob 17:38
Valant je tranzicijski mafijec kot npr. Rigelnik in ostali člani F 21. Fox, Groharjeva že kar nekaj časa z družino živi v Sloveniji in mislim, da bo tu tudi ostala. Mislim, da sem slišal, da se v London ne namerava več vrniti.
Fox :: 03.06.2021 ob 18:41
Avtor: Fox
Ne morm da ne bi, Leskovka samo zate


To pa je macek in pol. A je kaksna posebna ruska pasma, da je tako velik? Mene s tistimi copki na usesih spominja na lynxa. Klara nima nit 4 kg. In ni pol tako crkljiva. Potem pa vidim tega scrkljanega medveda v narocju tele babice.


Ne vem kaksne pasme so to sem ravno tipa sprasevala a je to kaksna vrsta Maincoona, njegova sestra ima Maincoona. Samo gledam tele ruske videe mackov in imajo vsi podobne glave, mora biti neka njihova pasma. A ni dobr no pa tak velik mackon haha scrkljancek haha pa na koncu videa ko rece moji krasincki haha, tko kot moje lepoticke ali nekaj takega krasincki mora biti nekaj srckanega po rusko. Ja saj ima res podobna usesa kakor ris, mogoce je pa kaksen krizanec med navadnim mackom in risom, ampak se mi zdi da je premalo divji.
Fox :: 03.06.2021 ob 18:42
Avtor: silvo8
Valant je tranzicijski mafijec kot npr. Rigelnik in ostali člani F 21. Fox, Groharjeva že kar nekaj časa z družino živi v Sloveniji in mislim, da bo tu tudi ostala. Mislim, da sem slišal, da se v London ne namerava več vrniti.


A res ali kaj Sanja Grohar se je v Slovenijo zdaj preselila? A ves mogoce ce zivi v Kranju zdaj? Nisem tega vedela, res pa je da njene zadnje instagram slike so povecini iz Slovenije samo sem mislila da pogosto obiskuje druzino. London je drag ko svinja, tako da ja no saj ima lepo druzino tega Mateja pa enega lustkanega fantka je rodila ji ne bo hudega doma pa se en biznis dober ima kot vidim na instagramu. Ji bo bolje kot v Londonu, sem bila tam leta nazaj in za zivljenje mi ni bil vsec mesto mislim ni sanse.
Fox :: 03.06.2021 ob 18:57
Pa je res nazaj prisla: https://govorise.metropolitan.si/traci/domaci-traci/sanja-grohar-z-zarocencem-nazaj-v-slovenijo/ ahh ne to so ena stara jajca haha izpred 10 let....

Tole bo pravi link, ja pa se je res preselila, me zanima koliko casa je bila sploh v Angliji glih berem
https://siol.net/trendi/sanja-grohar-najvec-sem-zasluzila-z-instagram-od-katerega-se-da-zelo-dobro-ziveti-video-546773
raft :: 03.06.2021 ob 19:30
Oj, Leskova . Ta brat Staneta je (bil?) prijatelj mojega znanca. Mi je le ta pravil, da si prav nič nista podobna.
lelj :: 03.06.2021 ob 19:31
spomnimo se kako je ta lahkoživka tožila Playboy in pogorela
leskova mast :: 03.06.2021 ob 22:32
.
.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.