PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Tale gonja proti Rusiji je že naravnost ABSURDNA!


Zavedno Rusija!!! :: 13.04.2018 ob 10:34
Se zgodi napad s kemičnim orožjem v Veliki Britaniji. Ne mine pol ure, pa ze politiki 100% krvijo Rusijo. Čak mal, wtf?! Kaj pa kakšna preiskava, kakšni dokazi o vpletenosti... karkoli? A ko se gre za Ruse pa ne velja načelo nedolžen dokler ni dokazano nasprotno? In Evropske ovčke tkoj izženejo rusks dipomate. WTF? Se zgodi kao kemični napad v Siriji... tkoj kriv Asad, Rusija... (pa čeprav ti nimajo nobenega interesa, ker so ta v bistvu osvojili že vse, vojna se končuje) verjetno so jih okrivili še predno se je napad sploh zgodil. Zakaj že? Tele ameriško&francoske&vb&sovdsko arabske igrice so že naravnost smešne! Pa a jim folk res verjame? Tem banditom je uspelo zj**** na tak način ze nebroj držav. Spomnite se Iraka in orožja zamnožično uničevanje, pa kaj je palček Sarkozi naredil iz suverene, uspešne države Libije in Gadafija! No, končno ampak res KONČNO imajo zdaj na drugi strani nekoga, ki ga upam, da kljub vsem podtikanji in insuniacijami, ne bodo mogli zj****i! Rusi ne se dat! Zmečte na Ameriko, Francijo vse bombe kar jih imate!!! Naj se cvrejo v peklu!!!
WiCkEd WiTcH :: 13.04.2018 ob 10:43
Nisem brala vsega...
A tudi jaz se ne strinjam, da se takoj odločijo obtožiti neko državo (državo, ne posameznika!!!) in izženejo diplomate. Nekatere države pa potem še kot ovčke sledijo. Pa s tem sploh nimajo nič.
... :: 13.04.2018 ob 10:49
Da Bog da, da tisti ameriški senilni starec, ki poriva dečvo slovenske krvi, napade Sirijo, da Rusi zravnajo z zemljo tega svetovnega hudiča - ZDA!

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.