PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Takle mamo z vavčerji


ci-ganska posla :: 26.07.2020 ob 17:33
leskova mast :: 26.07.2020 ob 19:04
Ne preseneca me ne prvo, ne drugo, ne tisto o ruralnih gostih.
Podeljevanje laznih pravic in zascite, nevzgojenost, korupcija na eni strani in stare vrednote podezelja se jasno odrazajo v vedenju gostov. Moras biti slep, ce tega nisi pricakoval.
bb :: 26.07.2020 ob 19:51
Je bil posnetek po tv, ko se je en natakar na Obali pritoževal, da so Slovenci slabi gostje, vendar je pozabil, da jih to sezono ravno ti rešujejo. Da so najboljši Nemci, da Slovenci ne zapravljajo, ne dajejo napitnin ...

Se pa strinjam, da se nekateri ne znajo obnašati, in da trpi ne samo osebje, temveč tudi drugi gostje, ki so običajno zahajali v določen hotel/namestitev, pa je letos standard padel, ker ti novi gostje ne upoštevajo običajnih norm obnašanja. Verjamem pa, da se večina obnaša normalno, in da se v medijih znajdejo ekstremni primeri. Bi rekla, da je težava teh vavčerjev ta, da jih veliko koristi samo dve nočitvi ali tri in imajo turistični delavci več dela zaradi kratkotrajnih nastanitev.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.