Naj gredo v 3PM, hočem pogledat moto GP pa ne dela 🙁
0
T2 07.04.2018 ob 19:01
Pred kakšno uro je bilo opaziti na SLO1, ki še sedaj ne dela, pa tudi na več drugih kanalih. Dopoldne je delalo vse normalno, ker so otroci gledali risanke. Sedaj je pa vsak ta drugi kanal fuč.
Ojla...naj gre ta T2 u pičkoo materino...pol kanalov so mi blokirali, kao trea plačat, 2 dmi ne dela nič, niti net. V 6 letih ni bilo enega problema z Telekomom, še ko je strela udarila blizu mrne je vse delalo brezhibno. Pa tudi na 064064064 se noben ne javi, da te jajca skenslam.
Ojla...naj gre ta T2 u pičkoo materino...pol kanalov so mi blokirali, kao trea plačat, 2 dmi ne dela nič, niti net. V 6 letih ni bilo enega problema z Telekomom, še ko je strela udarila blizu mrne je vse delalo brezhibno. Pa tudi
na 064064064 se noben ne javi, da te jajca skenslam.
ne veš, kaj je narobe , kdo je kriv. T-2 imamo še iz časov, ko so imeli sedež v Mariboru, tri, štiri leta po ustanovitvi.. Nikoli nobenih težav, ko so drugi bentili, da nagaja. Danes popoldne so se začele tudi pri nas delat tiste črte. Lahko pa pripomnim, da T-2 ni več tisti, kot je bil. Prijazen, vljuden kader
je preteklost. Pri zamenjavi telefona, enkrat daljinca , sem doživela pravo nesramnost. A kam naj grem? Sdaj pazim, da pravočasno in pravilno ukrepam, pa laufa.
Storitve so kar ok. Takrat, ko je t2 šel v stečaj, je tehnik rekel, da če kje crkne kakšen telefon, ruter, te zadeve potem samo še popravljajo. Nove opreme ni bilo, krožila je samo rabljena oz. popravljena oprema, ampak ti pa hitro pridejo menjat opremo (četudi z rabljeno popravljeno), če kaj fali.
0
bb 08.04.2018 ob 20:56
Toliko smo se pogovarjali o t2, da se mi je danes zjutraj sanjalo, da grmi, treska, da moram sklopit internet. In potem sem se v sanjah čudila, da za danes je pa ja lepo vreme napovedano in potem sem nekako zaključila, da mi ni treba sklopit interneta.
Vse sem resitirala, pa še vedno dela tv barvne zavese, zaledeni slika, net pa toliko časa melje, da me vse mine. Itak bi tu več sodelovala, pa ne morem.
0
globus 08.04.2018 ob 22:44
Kar kliči jih. Naj ti to zrihtajo. Tudi na daljavo lahko veliko naredijo tam iz svoje centrale. Bodi sitna in jih kliči, dokler ne bo ok .
07.04.2018 ob 18:31