PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Ste vedli to ?


miflo :: 15.12.2018 ob 18:17
Bom kar vse z unga foruma prlimal

Sem odprl link v eni drugi temi in glej ga zlomka:

Financiranje nevladnih organizacij

Na podlagi spomladi sprejetega zakona o nevladnih organizacijah se z novelo zakona zagotavlja pravne podlage za ustanovitev posebnega sklada za financiranje nevladnih organizacij. Vanj se bodo stekala sredstva od 0,5 odstotka odmerjene dohodnine, za katerega zavezanci niso sami določili prejemnika.

Da se razumemo, nimam nič proti financiranju nevladnih organizacij (športna društva, kulturna društva, pravice živali, ....) vendar bi rad sam izbral kam gre mojih 0,5% dohodnine.

Zato izpolnite naslednji obrazec po svoji vesti in preprečite, da bi denar dobili "zmajčeki", če navijate za "vijolice"!

http://www.fu.gov.si/fileadmin/Internet/Davki_in_druge_dajatve/Podrocja/Dohodnina/Letna_odmera_dohodnine/Obrazci/Zahteva_za_namenitev_dela_dohodnine_za_donacije.pdf

Pod nujno moram to uredit še pred koncem leta. Zajedalcem iz nevladnih ne dam prostovoljno niti centa.
WiCkEd WiTcH :: 15.12.2018 ob 20:27
Avtor: miflo


Pod nujno moram to uredit še pred koncem leta. Zajedalcem iz nevladnih ne dam prostovoljno niti centa.

A prej ti je bilo pa vseeno, kam gre 0,5%?:D

Imam že nekaj časa izbrano, menjam na vsake toliko, ko sem v drugačnem obdobju v življenju.
bb :: 15.12.2018 ob 20:43
Izbereš enkrat, potem pa je to vsako leto avtomatsko urejeno. Če pa želiš spremeniti, pa moraš to urediti na novo oz. spremeniti.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.