PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Ste bili kdaj na TV? Vi osebno ali so vas na TV citirali? Jaz sem bil...


Jazz :: 03.12.2023 ob 13:11
Jaz sem bil pred davnimi leti. Je obstaja stran nemej****.com, kjer smo se zbiral taksni in drugacni motenci, kjer smo pisali vse kar mislimo in kar ne - le provokacije. No, sem bil na tej strani ful aktiven z raznoraznimi ksenofobnimi, vulgarnimi, rasisticnimi in se kaksnimi prispevki - prekašal me je le se en "ljubljančan", ki pa res ni mel nobene mere (še iz smrti otrok se je delal norca..) . No, pa se je pol takrat varuh clovekovih pravic nekaj zacel buniti in je prisla stran v medije, ces kaj se tu pise. Matr sm bil ponosn ko sm videl svoje provokativne umotvore na TV, kjer so jih na veliko citirali sj mal sm bil posran, da bo policija kdaj potrkala na moja vrata, a na sreco ni. Kako je pa pri vas? Ste ze bili na TV?
leskova mast :: 03.12.2023 ob 13:26
Citirali me niso nikoli, samo pokazali in se to le v otroskih letih. No, na radiu so enkrat delali anketo na trznici, kjer nisem imela pojma, kaj naj recem. Ne vem, ce je tisti moj en stavek, ki sem ga uspela izreci, da bi zvenela cim bolj pametno, prisel v eter.

Na televiziji sem bila dvakrat, ce se prav spomnim. Megleno se spomnim se tretjic, a nic detajlov.

V prvem razredu osnovne sole. Po malici smo si morali umiti zobe. Za to smo se postavili v vrsto pred umivalnikom. Za dnevnik so nas prisli snemat, kako si pridno cistimo zobe. Mojo prijateljico Jasno so pokazali celo, od mene le levo roko s poudarkom na komolcu.

In enkrat smo bili s solo na Travni gori, kamor so nas prisli snemat za dnevnik. Jaz sem odpeljala sus, ki so ga posneli. Na koncu sem tako padla, da se mi je ena smucka zlomila in mi je potem sola posodila svoje do konca tedna. Padca ni bilo na televiziji. So me pa potem vsi hvalili, kako dobro smucam. Jasno, saj padca niso pokazali. Sem pa potem dobila doma nove smoci, kar je bil najboljsi izid tistega padca.

To je ves obseg moje TV kariere.
Jazz :: 03.12.2023 ob 14:05
Haha, pa ti si prava TV zvezda
Yara :: 03.12.2023 ob 21:53
Sem bila, o detajlih pa ne bi, da me kdo ne prepozna
Pierre :: 03.12.2023 ob 22:59
ob začetku vojne so me ustavili in vprašali nekaj, ne vem več ker kanal, zelo sem bil zmeden tisti cel dan in oblečen v bakino bundo, izjave se niti spomnim ne, je pa veliko ljudi videlo
silvo8 :: 04.12.2023 ob 0:40
Večkrat dam intervju tujim televizijam, ko je govora o letalih ali letalskih poletih. Velikokrat so to BBC, SKY ali kakšna lokalna TV.
Yara :: 04.12.2023 ob 9:12
Avtor: silvo8
Večkrat dam intervju tujim televizijam, ko je govora o letalih ali letalskih poletih. Velikokrat so to BBC, SKY ali kakšna lokalna TV.


Všeč mi je tvoj smisel za humor.
silvo8 :: 04.12.2023 ob 9:19
Hvala. Hec mora biti. Sicer pa sva bila več let nazaj tu dobra prijatelja

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.