PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Slovenske železnice bodo sokrive za 2. val okužb s koronavirusom! Bodo odgovorni odgovarjali?


Noro stanje na vlakih :: 18.06.2020 ob 10:27
Vlaki nabito polni. Vsaj na relaciji kjer se vozim. Resnično, ni ga praznega sedeža - sedi se vsepovsod! Na koncu folk še stoji! Maske nosi mogoče 20% potnikov in nikome ništa. SLOVENSKIM ŽELEZNICAM DOL VISI ZA DRŽAVLJANE! Požvižgajo se oni da bi dodali še kakšne kompozicije na prometne relacije, požvižgajo se na opozorila o obvezni nošnji mask! Red bo lahko naredila le in samo POLICIJA NA VLAKIH! Ampak predno bo do tega prišlo bo že prepozno! "Hvala" slovenske železnice!!!
leskova mast :: 18.06.2020 ob 14:37
Koliko si pripravljen/a doplacati za karto, ce uvedejo dodatne kompozicije?
Noro stanje na vlakih :: 18.06.2020 ob 15:34
0€! SŽ so državna firma! Itak pa ko bo 2. val, se bo vse ustavilo in potem bodo imele še veliko večji izpad!
na vlaku se čas ustavi :: 18.06.2020 ob 15:54
Koliko si pripravljen/a doplacati za karto, ce uvedejo dodatne kompozicije?


To si pa nepremišljeno zapisala. Vsi davkoplačevalci namreč že dolga leta plačujemo v nenasitno izgubarsko malho državnih železnic, ne da bi imeli od tega kakršenkoli višji standard .
bb :: 18.06.2020 ob 19:06
Kakšno doplačilo, če plačaš polno ceno tako kot ponavadi, je pa pol manj vlakov na voznem redu, tudi kompozicij ni dodatnih. Poleg tega je bila ena afera, ko so slovenskemu pevcu plačali bajne vsote za kao promocijo slo. železnic, pranje denarja pač.
leskova mast :: 18.06.2020 ob 20:11
Jaz sem tako gledala: vlaki so nabito polni, pri dodatnih kompozicijah lahko sedis komfortno, kot ce bi sedel v prvem razredu amesto v drugem. Bo pa ja nekaj razlike v ceni. Ali pa kot stojisce (v starih casih) v operi in parter.
Tistega argumenta, da placujete v drzavno malho ne sprejmem, odkar vem, da se vam 200 000 evrov zdi malo denarja in da jih ima vsak. Iz tiste mauhe drzava placuje milijon in eno subvencijo in zato je mauha premajhna. In ne morete samo cakati na drzavo, da vam bo vse placevala, saj ni vasa mamica.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.