PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Simpatičen študent Vid, ki prespi po naših vrhovih


Yara :: 12.02.2023 ob 21:29
Morda ste ga že zasledili. Če ga pa kdo ni, objavlja zanimive videe s svojih potepanj po slovenskih hribih. Jaz tako visoko niti ne lezem niti ne spim tam, zato mi je še toliko bolj zanimivo:

Fox :: 12.02.2023 ob 21:41
Sem zasledila njegove videe na you tubu ze nekaj casa nazaj. Me popelje v otrostvo, ko smo s starsi lazili na 2+tisocake. Je zanimivo, pogresam slovensko naravo. Sem ze malo pozabila na taksne videe. Full je imel lep soncni vzhod! Tukaj v nasem predelu imamo tudi lepe soncne vzhode in zahode. Ker je vse ploscato, in lahko vidis vse to. V Grand Bendu so soncni zahodi roza in vijolicaste barve.

Off topic, ej Yara, moj tip se zdaj ni dobil po posti pasusa, so ze mimo 3 tedni. O moji PR kartici pa tudi ni se duha in sluha. Do poletja more vse to priti, ce zeliva potovati.
Yara :: 12.02.2023 ob 21:52
Uf Fox A ni Canada free democratic country? Ker to se bere kot neko brezpravno ljudstvo v Tunguziji , ki bi zaprosilio za pasoše. Upam, da obema uspe urediti tole zadevo...
Fox :: 12.02.2023 ob 22:53
Avtor: Yara
Uf Fox A ni Canada free democratic country? Ker to se bere kot neko brezpravno ljudstvo v Tunguziji , ki bi zaprosilio za pasoše. Upam, da obema uspe urediti tole zadevo...


Ja res je predolgo ze. Pred pandemijo so ljudje PR kartice dobili po posti po tednu ali dveh, trenutna cakalna doba je 6 mesecev! Jaz sem preracunala da do zacetka julija bi jo mogla dobiti, to bi bilo ze 5, 6 mesecev. Pasus bi pa on ze moral dobiti. Sva se ravno zadnjic zafrkavala da kaj bo prvo prislo moja PR kartica ali njegov pasus lol, za zjokat.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.