PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Sem dobila idejo


Mačka :: 15.05.2018 ob 19:50
Jp, tudi to se kdaj zgodi.
V spodaj eni temi o zasebnosti. Koliko jo spostujeti vi in vasi obiski?
Smo imeli ravno danes debatni krozek v sluzbi, ali si pri tasci, sestri, prijateljih sami postrezete iz omaric, hladilnika? Pa oni pri vas?
Jaz lahko takoj povem, da ne prenesem, da bi mi nekdo po mojem brskal. Tudi v sluzbi, se moje mize in kompa ne dotika nihce, ce sem tam prisotna oz. se na vprasanje, ce lahko. Enako jaz.
Tudi jaz nikjer ne jemljem šalc iz omaric, pijace iz hladilnika, se najbolj domace se pocutim pri sestri, tam si na njeno komando celo kapucin sama naredim, ampak ker ona tacas rihta dojencico.
Debata se je sicer zacela s tem, da je samski sodelavec dejal, da ga ne moti, ce si svakinja postreze pri njemu doma. Na vprasanje ali je tudi on tako domac pri bratu v stanovanju, pa da ne, da tam pa ona streze. Torej a smo zenske tisti zmaji, ki branimo svoj teritorij al kako? Sem samo jaz taka? Malo me skrbi, ce bo vse ok, se mi bodo nekoc tri frajle sukale po kuhinji in bom ziher tezko gledala, da ne bo vse tako tipitopi kot se meni zdi, da mora bit. Pa se ta presnet zarecen kruh. Zelo hitro ga bom mogla mogoce zacet jest.
No, kaj mislite?
Aja, pisma, telefoni, maili to je vsaj meni jasno, da ne brskam po nikogarsnji, niti otroskih ne preverjam. Ne cutim potrebe.
WiCkEd WiTcH :: 16.05.2018 ob 8:44
Približno enako povsod. Se načeloma pustim streči, pri bližnjih si pa recimo sama vzamem kozarec. Domadoma sem pa še bolj komot, je celo zaželjeno. Pri meni doma je podobno. Sama vse postrežem, kak si "upa" malenkost sam vzeti.

Mi ni do tega, da bi drugje brskala, niti mi ni do tega, da bi meni kdo brskal. Brskanje je mišljeno v narekovajih.
WiCkEd WiTcH :: 16.05.2018 ob 8:47
Glede bodočih treh frajl: če boš dovolj hitro stregla, ti ne bodo imele kaj brskat.:P Lahko pa boš takrat že stara in zanič pa ti bo pasalo, da mladi vse namesto tebe naredijo.
Mačka :: 16.05.2018 ob 9:33
Glede bodočih treh frajl: če boš dovolj hitro stregla, ti ne bodo imele kaj brskat.:P Lahko pa boš takrat že stara in zanič pa ti bo pasalo, da mladi vse namesto tebe naredijo.


Ti delujem kot gostoljubna oseba? Sem pri prvi že bivši bodoči, ko je bilo omenjeno da bo kar prespala, takoj imela konkreten pogovor s sinom. Nisem hote, zajtrk bo vključen, ko bo zadeva trajala že nekaj časa. Čas pa se ve, da je relativna stvar. Zelo tečna mami sem, ampak doma midva z možem postavljava pravila.
WiCkEd WiTcH :: 16.05.2018 ob 10:37
Ko bo čas za tretjo frajlo, boš verjetno do prve že vsaj toliko gostoljubna, da bo dobila zajtrk. Mogoče še sveže stisnjen pomarančni sok....:P
-.- :: 16.05.2018 ob 10:39
kupi razredčilo (univerzalno) - ne tisto tahudo (nitro?) in bo šlo dol 123... en čas so ga imeli tudi v Hofru al Lidlu...
WiCkEd WiTcH :: 16.05.2018 ob 10:41
Avtor: -.-
kupi razredčilo (univerzalno) - ne tisto tahudo (nitro?) in bo šlo dol 123... en čas so ga imeli tudi v Hofru al Lidlu...

A frajle se s tem podi?:P

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.