PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Sem dobila idejo


Mačka :: 15.05.2018 ob 19:50
Jp, tudi to se kdaj zgodi.
V spodaj eni temi o zasebnosti. Koliko jo spostujeti vi in vasi obiski?
Smo imeli ravno danes debatni krozek v sluzbi, ali si pri tasci, sestri, prijateljih sami postrezete iz omaric, hladilnika? Pa oni pri vas?
Jaz lahko takoj povem, da ne prenesem, da bi mi nekdo po mojem brskal. Tudi v sluzbi, se moje mize in kompa ne dotika nihce, ce sem tam prisotna oz. se na vprasanje, ce lahko. Enako jaz.
Tudi jaz nikjer ne jemljem šalc iz omaric, pijace iz hladilnika, se najbolj domace se pocutim pri sestri, tam si na njeno komando celo kapucin sama naredim, ampak ker ona tacas rihta dojencico.
Debata se je sicer zacela s tem, da je samski sodelavec dejal, da ga ne moti, ce si svakinja postreze pri njemu doma. Na vprasanje ali je tudi on tako domac pri bratu v stanovanju, pa da ne, da tam pa ona streze. Torej a smo zenske tisti zmaji, ki branimo svoj teritorij al kako? Sem samo jaz taka? Malo me skrbi, ce bo vse ok, se mi bodo nekoc tri frajle sukale po kuhinji in bom ziher tezko gledala, da ne bo vse tako tipitopi kot se meni zdi, da mora bit. Pa se ta presnet zarecen kruh. Zelo hitro ga bom mogla mogoce zacet jest.
No, kaj mislite?
Aja, pisma, telefoni, maili to je vsaj meni jasno, da ne brskam po nikogarsnji, niti otroskih ne preverjam. Ne cutim potrebe.
Mačka :: 15.05.2018 ob 19:51
Preklet wifi in pocasnost. Moram it na a1. Pod mus.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.