PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

se en dramski vlozek


leskova mast :: 12.03.2023 ob 2:00
A je se koga macka uprasnila v oko?
Mene je Klara. Nenamerno. Hotela je samo se vec crkljanja in se je zgodilo. Tik nad sarenico. Kdo bi si mislil, da iz belocnice pride kri. Zdravnica je rekla, da je bila sreca, da ni poskodovana cornea, ker potem bi imela brazgotino do smrti. Jutri zakljucim z antibiotiki. Komaj cakam.
neroden maček :: 12.03.2023 ob 8:33
Pa sem se prav bala, kaj je spet, da te ni sem!! Z razlogom očitno.
Mačje praske so že same po sebi hudič, ker se neskončno dolgo celijo.

Klara je pa res štorasta!
jaz pa :: 12.03.2023 ob 11:19
pred leti mi je mucka pobegnila na smreko, nekoliko stran od doma. Gledala sem gor, jo klica, spreminjala položaj glave, takrat pa sem
zadela v cca 2o cm suho vejico in naravnost v oko, k sreči v tisti beli del. če bi v sredino, ne vem, kaj bi ratalo. Še danes se spomnim
udarca oziroma neprijetne bolečine.Nisem šla k zdravniku, celo oko je bilo živo rdeče, počasi se je pocajtalo.
Oh, te mucke. Pozdravi se!
mcmis :: 12.03.2023 ob 13:15
Oh. Že če te po roki popraska, kaj šele ugrizne je lahko hudo.
Si ne predstavljam oči.
O, ti Klarika smotana.

Jst pa ne smem do Nine. Jo Ozi brani. Sploh je ne smem ne objet, ne pobožati.
1m me drži na razdalji. Naprej ne smem.
Ampak, ko je pa Nina v šoli, sem pa dobra. Se hodi k meni čohat, crtat, igrat.
Pi.z.dič en.
neroden maček :: 12.03.2023 ob 13:30
Ljubosumen kot pes !
leskova mast :: 12.03.2023 ob 14:34
Mis, je Ozi vas novi kuza ali muc? Taki so, kaj ces. Nina je njegova ljubica, za silo si pa tudi ti dobra. Rezerva. Ampak lustni so pa vseeno. Zgleda, da imajo Nino zivali zelo rade. Vsi ljudje nimajo take srece. Se Nina tako trudi okoli njih, jih naskrivaj hrani pod mizo, ali jo imajo tako rade brez razloga?

@jaz pa, Ko sem tvoje prebrala, sem se spomnila ene prijateljice, ki se ji je enako zgodilo, tudi z vejico in me je prosila, da jo peljem k zdravniku. So jo imeli kar dolgo v obdelavi in oko je imela nekaj casa prekrito. Je bilo kar resno. Sreco si imela, da se ti je dobro koncalo. Z ocmi se ni za hecat.
Saj jaz tudi nisem vedela, ali naj grem ali ne. Najbolj me je skrbelo zaradi infekcije, na luknjo v belocnici sploh nisem pomislila. Zato sem klicala k okulistu in je receptorka rekla, da me lahko vzamejo popoldno. Sem jo vprasala, ce lahko kaj naredim med tem casom sama. Jer rekla, da gre vprasat. Cez minuto pride nazaj na telefon in rece, naj pridem takoj. In tako je bilo. Zdaj je ze v redu, se pa se skoz vidi, kje me je krempelj zacopatil.
mcmis :: 12.03.2023 ob 14:42
Pes je Ozi.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.