PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Se bo kdo vsaj opravičil??


vedno isti :: 08.10.2023 ob 20:56
Enkrat, čez 300 let?

vedno isti butl :: 08.10.2023 ob 22:38
Teoretiki zarot, nimate dosti drugih tem? Ploščata Zemlja in 5G tehnologija vas še nimajo dovolj pod nadzorom? Pa ta kurčeva pandemija vas še kar obsedajo. Dajte mir normalnim ljudem, ki v takih stvareh ne vidimo panično nekih zarot zoper človeštvo oziroma VI bi se morali opravičiti NAM za vaše zaf**ano zavajanje. In še to: Je treba verjeti vsemu, s čimer vam postrežejo na spletu?
vedno isti :: 09.10.2023 ob 8:59
Saj sploh nisi pogledala. Če bi, bi vedela, da je v filmu še vse drugo, kot samo pandemija.

Poglej in šele nato komentiraj. Vsaj na začetku poglej, da vidiš, kaj je Justin naredil iz Kanade?
silvo8 :: 09.10.2023 ob 11:25
Fantje, kako komentirate konflikt med Izraelci in Palestinci?

Hamas je oreng udaril.
Mia :: 09.10.2023 ob 12:06
A dekleta pa ne smemo komentirat?
silvo8 :: 09.10.2023 ob 12:10
Vprašanje je bilo izrecno namenjeno moški populaciji lol.
Mia :: 09.10.2023 ob 13:54
No, pol pa dajte fantje ...
leskova mast :: 09.10.2023 ob 17:12
Avtor: vedno isti butl
Teoretiki zarot, nimate dosti drugih tem? Ploščata Zemlja in 5G tehnologija vas še nimajo dovolj pod nadzorom? Pa ta kurčeva pandemija vas še kar obsedajo. Dajte mir normalnim ljudem, ki v takih stvareh ne vidimo panično nekih zarot zoper človeštvo oziroma VI bi se morali opravičiti NAM za vaše zaf**ano zavajanje. In še to: Je treba verjeti vsemu, s čimer vam postrežejo na spletu?To je pa tipicen komentar nekoga, ki sploh pojma nima, kaj komentira, ima pa v sebi dovolj gneva, da se spravi na ljudi z vedo istimi brezmozganskimi floskulami o teoretikih zarot in ravni zemlji, ker drugega povedati ne zna. Najboljse, da takih tem ne beres vec, ker te prevec razburijo. Zate je bolj varno, da glavo se globlje zarijes v pesek.

Film sem pogledala, a ne do konca. Zdel bi se mi dober, a se mi zdi, da je narejen prevec iz ameriske perspektive in v bistvu uperjen samo proti komunistom in Kitajsk.Premalo je poudarka na tem, de imeajo Kitajci podobne metode, kot jih je imel ze Hitler, samo so jih bolj dodelali s sodobno tehnologijo in priredili za sodobne druzbene norme. Saj enkrat omeni, da je skrajna desnica enaka skrajni levici, a mislim, da bi to nit moral peljati skozi cel dokumentarec, Razen tega se mi je zdel film dober, kolikor sem ga videla, to je dobro uro. Lepo, da je povedal, da je nas diktator uvedel zakon, da drzava lahko blokira bancni racun, ce ne pleses kot on igra. Financna smrt je isto kot je delal Hitler v prvi fazi genocida. On je ljudem tudi vse vzel, npr. moji babici hiso, njo in teto pa posibal na transport. Preziveli sta, ker sta bili zadosti "arijski". Princip nasega diktatorja je enak. Vzemi cloveku denar in ga v sodobnem svetu obsodis na pocasno smrt in nihce ti ne more ocitati, da si ga ubil, saj je umrl zaradi lakote ali ker je zmrznil, a ne. Diktator pa si umije roke.

Mimogrede, imela sem enega prijatelja, ki je bil otrok med kulturno revolucijo na Kitajskem. Rekel je, da so imeli zelo malo hrane in da nikoli ni dobil mleka, ker ga enostavno ni bilo mogoce dobiti. Bil je droben, okoli meter 170 in je rekel, da je tako suh zaradi pomanjkanja hrane v zgodnjem otrostvu. Mogoce. Njegova starsa nista bila zakrnela. Odrascal je v enem velikem mestu na jugu Kitajske ob obali, drugace je bila druzina iz Mandzurije na skrajnem severu ob Severni Koreji. Oni so sli iz Kitajske, ko mu je bilo okoli 20 let, kmalu po koncu kulturne revolucije.
leskova mast :: 09.10.2023 ob 18:53
Pred kratkim sem nekako zajadrala na en slovenski FB. Ponavadi ne grem, ker ne morem brati, se manj komentirati, ker ga sama nimam, a ta je dovolil branje. Ni bilo nic posebnega, bolj kot kaksen forum z razlicnimi temami. Od pomladi, pozdravov, vzgoje otrok, do kaksnih politicnih komentarjev. In na tej strani se mi je 6x pojavil crn zaslon, cez katerega je z belimi crkami pisalo, da vsebina v Kanadi ni dovoljena. Spodaj z manjsimi crkami, da so novice na FBju prepovedane po ukazu kanadske vlade. To je demokracija danasnjega dne. In tudi na take stvari se nanasa zgornji dokumentarec.
silvo8 :: 09.10.2023 ob 19:38
Se bojim, da se moraš glede cenzure obrniti na domačo vlado oz. pristojne institucije. Tu ne bomo nič rešili. Kar ste izvolili to imate.
leskova mast :: 09.10.2023 ob 19:55
Ne pricakujem, da bo kdo tu to reseval. Samo povem, za informacijo, kam vse skupaj vodi, ne glede na to, koliko si nekateri zatiskate oci. In jaz njega nisem volila. Zanj volijo v glavnem samo v Ontariu in v nekaterih Atlantskih provincah.
leskova mast :: 09.10.2023 ob 20:17
Sicer imate tudi vi od konca avgusta nov zakon o cenzuri in sovraznem govoru, samo izvaja se ne, oziroma le po obcutku. Vse zahodne drzave so sinhrono sprejele take zakone.
vedno isti :: 09.10.2023 ob 21:14
Mi starejši se še spomnimo. V samoupravljanju smo izvedeli več.
Novinarji so oblikovali strani časopisa tako, da smo razbrali med vrsticami in glede na to, kako se postavljajo naslovi na strani, kaj se res dogaja.
Prav napeto je bilo razvozlavati te novice.

Upam, da smo še tako kreativni, da jih bomo spet, če bodo cenzurirali.
Yara :: 09.10.2023 ob 21:55
1 ura in 41 minut mi je preveč za youtube oglede, na tem mestu se zahvaljujem LM za povzetek.
Fox :: 10.10.2023 ob 0:41
Avtor: silvo8
Se bojim, da se moraš glede cenzure obrniti na domačo vlado oz. pristojne institucije. Tu ne bomo nič rešili. Kar ste izvolili to imate.


Trudoja volijo v vecini v Torontu, to vsi vedo, imigranti, pa se ti so sedaj spregledali. Preostala Kanada je proti

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.