PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Rom lovil policaja


Haha :: 11.06.2020 ob 15:10
Ta je pa dobra
leskova mast :: 11.06.2020 ob 16:19
Meni se ne zdi nic cudnega. Tudi med c***i so dobri in posteni ljudje.
Yara :: 11.06.2020 ob 16:32
Narobe svet!
mici :: 11.06.2020 ob 16:48
Vladajoči politiki so na nogah, ko letečman naredi selfi s kolesarjem, ko vojska meri z orožjem na civiliste, so pa tiho.
Narobe Slovenija.
leskova mast :: 12.06.2020 ob 1:30
Jaz nimam nic proti, ce vojska na meji izven mejnih prehodov pomeri pusko v civilista.

Vame in se v nekoga je pusko pomeril v prsa in glavo pripadnik slovenske lovske zveze v Ljubljani pri Tomacevem. Ne samo pomeril, tudi, da naju bo ustrelil, je grozil. Zakaj? Zato, ker sva oba skupaj imela dva psa na precej dolgih povodcih (njegova kake 4 metre, moja kakih 7 metrov). Tisti dan so se lovci vse popoldne preganjali po Tomacevskih njivah (severno od PST med BS 3 in Zalami) v stilu, ce ne bo kaj bolj pametnega, bomo pa kaksno vrano ustrelili (besede njihovega ta glavnega). Ta mozak, ki je bil ze kar v letih, jaz bi mu dala najmanj 65, raje kaksno leto vec, se je oddaljil od svoje lovske druscine in ocitno iskal zrtev. Midva sva bila se cisto zelena in sva ocitno bila dobra tarca za njegovo slabo voljo. In ker sva bila mlada, sem mu najprej jaz zaletavo svoje povedala, potem se prijatelj, a malo bolj nezno, ker strmeti v tisto cev pol metra od naju ni bilo prav prijetno. Danes vem, da bi norec lahko sprozil vsak trenutek, ampak se bojim, da bi mu spet povedala svoje. Tega nisva nikoli prijavila ker sva bila mlada in naju ne bi noben resno jemal in bi vsi potegnili z lovcem. Kaj sele, da bi najino zgodbo, ki verjetno sploh ni bila edina tovrstna, kdo razbobnal po vseh medijih in iz tega skoraj naredil vladno krizo. Tako da v luci tega, kar si je ta lovec dovolil na obronkih Ljubljane, ni vojak na meji storil nic slabega. Namen vojske je, da brani meje. Kdo jih pa bo, ce ne oni?

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.