PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

reklama za hotel


leskova mast :: 10.01.2023 ob 4:28
Ravno se mi je pokazala reklama za nek hotel na Mykonosu z infinity bazenom z razgledom na morje. Gre kdo od vas na morje, potem pa pocitnice raje prezivi v bazenu namesto v morju??
Mačka :: 10.01.2023 ob 11:20
Odvisno. Sem že bila v takem hotelu, kjer plaža ni bila primerna za otroke, skale, pa skoz turisticni promet z njihovimi ladjicami. Tam sem bila več ali manj na bazenu. Pa mislim, da je imel morsko vodo. Verjetno bi se posluževala bazena tudi ob veliki oddaljenosti od plaže pri malih otrocih, kdo bi tovoril toliko gor in dol, čeprav večina hotelov je na plaži, to so zdaj kaki bolj high standard apartmaji.
Čeprav drugače sem najraje v kampu, kjer so sanitarije blizu, da se gre mož ornk sprat slano vodo, ker ima alergijo na sonce in to potem peče in srbi. Na Krku pa itak ni problem do stanovanja pridet.
Če sem pa sama, imam raje morje, hitro globoko vodo, vendar ne sme biti trave notri. Tudi tista mivka tam v Čižičih ni zame. Bosa ne stopim notri. Z leti sem ratala presrana oziroma lahko si to privoščim.

Pa ti?
leskova mast :: 10.01.2023 ob 16:03
Ne vem. Dvomim, Ker se mi zdi, da ce sem ze na morju, hocem morje. In odvisno ali si z majhnimi otroci ali vecji, oziroma samo odrasli. V prvem primeru bi morala nastanitev biti blizu morja. Tu sploh ne bi bilo vprasanja. V drugem primeru bi slo, hoja je zdrava. In se do morja nese samo nujno potrebno in je vsak dan lep sprehod. Nekaj dni pa raziskovanje okolice..

Na Krku sem bila samo enkrat, pred nekaj leti. Se niti ne spomnim imena kraja. Vse je bilo v majhnem zalivu, apartmaji na pobocju nad njim. Plaza majhna, a v redu, samo veliko prevec ljudi. Ce se nisi hotel drenjati med njim je bilo treba iti naprej, med same skale. Otroci z nekaj hoje niso imeli tezav.

Drugace pa, Vancouver ima veliko pesceno plazo, a je tudi prevec natrpana. In ni sence. Na otoku je pa podobno kot na Jadranu, malo peska, veliko skal.

Zame osebno je idealno na morju dva dni, potem pa domov. Trave pa tudi jaz ne prenesem. Ogabno, ce se ti ovije okoli vratu. Tudi meni so kampi vsec, prav zato, ker si lahko zunaj, a si hkrati v senci.
cene pa? :: 10.01.2023 ob 17:28
Pri nas velja, da je Mykonos rezerviran za bogate.
Kašne cene so bile v tej reklami?
leskova mast :: 10.01.2023 ob 17:31
Ne vem, nisem odprla. Bila je slika ene zenske, ki gleda cez rob infinity bazena dol na morje, kot da je hotel nekje na hribu. To je vse. Saj mi je bilo zal, da nisem odprla, a se do zdaj reklama se ni ponovila. Bom povedala, ce se spet pokaze.
leskova mast :: 10.01.2023 ob 17:38
Nasla na Trip advisor, sem se spomnila imena Bill & Coo Suites and Lounge. Za 15 do 22. aprila so cene od 629 do 653 CDN $. Glede na cene tukaj se mi sploh ne zdi drago, ampak prav ugodno. Za 2 odrasli osebi.

Mykonos
cena pa? :: 10.01.2023 ob 18:00
Hvala, to je pa res kar ugodno.

Sem hodijo eni, ki jih poznam in tukaj ni poceni.
tudi Mykonos
leskova mast :: 10.01.2023 ob 18:14
Sem pogledala nekaj datumov iz tvojega linka, a so vsi zasedeni. Ponujajo le 12. maj do 16 maj, 4 noci za 5 167.97 CDN $ in 12. do 17. maj za 6 460 CDN$. To pa lahko oddajo drugim turistom.
cena pa? :: 10.01.2023 ob 18:42
Ja, povsem nore cene. Naravnost stran metanje denarja. Po moje. Ampak, okusi so različni.
bb :: 12.01.2023 ob 20:52
Nisem ravno fanica morske vode, imam raje reke, jezera. V bazenu z morsko vodo se ne bi kopala, vseeno bi se raje v morju. Če bi bil bazen s sladko vodo, bi se verjetno kopala v obeh.
Yara :: 12.01.2023 ob 23:01
Ravno se mi je pokazala reklama za nek hotel na Mykonosu z infinity bazenom z razgledom na morje. Gre kdo od vas na morje, potem pa pocitnice raje prezivi v bazenu namesto v morju??

Ne. Morje je morje, čeprav se ti v kopalke zaplete mrtev morski konjiček ali pa pohodiš morskega ježka Do bazenov imam že zaradi vonja po kloru zelo odklonilen odnos, moja koža pa sploh /imam AD.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.