PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Redna, si predstavljaš, kako lepo bi bilo, če bi lahko zavrteli čas nazaj?


hm :: 13.09.2021 ob 18:52
Recimo bi lahko takrat mački na licu mesta v faco zabrisala tist njeno golaž pa to. Kakšno zadovoljstvo bi blo to
Rednamay :: 13.09.2021 ob 18:58
hmm... za mačko ne. Ker se poznam,ne bi ji zlila golaža,ker taka nisem,bi se pa verjetno obrnila pa šla. Nikoli ne začnem prva. nisem taka. Bi si pa močno želela zavrtet čas nazaj za zdajšnjo soboto,2 dni nazaj. Ampak itak vem,da je bil nakokiran tip in neuravnovešen. škoda zgubljat živce za take. Prodajala sem kralje pred pač trgovino,in prleti en avto,150 na uro na parking-ena gospa je glih zlagala stvari u prtljažnik je kr odskočila full smo se vsi ustrašli. In pač,prhajajo ljudje notr v trgovino,in pač vsakega pozdravim,pogledam v oči..sem kr pozabla na ta avto k se je tam parkiral. In pride ven tip,in mimo mene in jaz se nasmejem in rečem dober dan..in paff.. me pljune. in gre notr. V takem šoku sem bla. Ene 3 sekunde mi ni blo čist jasno,če sem to res doživela. In pol se spravim k seb,počistim pljunek z majice in si razkužim roke in sklenem: zdjle ko se bo vrnil,če bo karkoli,res če bo kej siknu,reku,magar še enkrta pljunil al pa karkoli,odložim časopis in ga pref**am,strgalo se mi bo. Ker pljuval me pa nihče ne bo,ker nisem čisto nič nardila nikomur narobe. In je šele čez 45 minut prišel ven,jaz sem že kar cepatala na mestu,sem bla cela nahajpana,fakk zdej bo fight. In je samo odvihral naprej.. in šel u avto in prsežem 200 na uro po parkingu,ko je obrnil ovinek je cvililo črno do gum,mi smo vsi tam samo gledali.. pol pa po cesti si ga slišal gas navijat še vsaj 15 sekund.. tip je bil stoposto nakokiran. neuravnovešen pa 1000%.

no,tuki bi prevrtela čas nazaj in takoj k me je pljunil bi ga usekala na gobec. direkt!
Mačka :: 13.09.2021 ob 19:02
Če avtorica že provocira, naj ima v bodoče vsaj spomin. Ričet je bil. Ričet. Bo šlo?
Rednamay :: 13.09.2021 ob 19:04
ričet,pa šunka,pa pirhi,pa potica... vse sem zmazala.
Sunbeam :: 13.09.2021 ob 19:58
Avtor: Rednamay
ričet,pa šunka,pa pirhi,pa potica... vse sem zmazala.
Zakaj me to ne čudi?

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.