PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Ponovno o napornem delu podezeljske policije


leskova mast :: 03.12.2023 ob 16:56
Se malo o delu podezelske policije. Glavno mesto tega obmocja ima okoli 6000 prebivalcev. Policija operira v njem, v okoliskih vaseh, na avtocesti in na drugih cestah. .

1) 14:40
Oseba je prisla na policijsko postajo in povedala, da je nekdo vzel cez 38000$ kot posojilo za nakup avta pod njenim imenom. Ni izgubila nic denarja. Zadevo so porocali njeni banki in Equifaxu. Equifax je agencija, ki zbira podatke o tem, kako ljudje placujejo racune, vse od racuna za vodo, elektriko, gretje, telefona, do kreditnih kartic, odplacevanja kreditov in drugih dolgov. Na podlagi tega je za vsakega cloveka narejena ocena kreditne zanesljivosti in sposobnosti. Ce nekdo hoce vzeti kredit za avto, pohistvo, hiso, karkoli, se banka obrne na Equifax za podatke.

2) 14:57
Med patrolo so opazili voznika, ki je telefoniral. Izdali so mu kazen 300 $.

3) 19:31
Oseba je prosila za prisotnost policije, ko je prisel bivsi partner po svoje imetje. Policija je prisla in vzdrzevala mir.

4) Naslednji dan 08:24
Dobili porocilo, da je bil poskodovan tank za gorivo in da je bilo gorivo ukradeno pri stanovanjski hisi, ko sta prisla dva cloveka, naredila luknjo v tanku, da sta ukradla gorivo. CCTV kamera je pokazala bel GMC pickup z dvema clovekoma, ki izvajata krajo. Se se preizkuje.

5) 9:02
Porocilo o obrekovanju na Facebooku, kar je vplivalo na lastnikov posel. Posledicno so lastnika businessa ljudje zalili s svojimi komentarji. Klienta so informirali, da je to civilna, ne policijska, zadeva.

6) 15:12
Vozilo so ustavili in izdali kazen zaradi prevec hrupa iz izpusnega sistema (iz mufflerja).162$.

7) 15:51
Ustavili so vozilo i vozniku izrocili kazen za 243 $, ker je “dovolil cloveku, zivali ali stvari, da ovira varno voznjo”.

8) Naslednji dan 09:42 Miren dan
Iz vasi xxx so dobili porocilo o izrecenih groznjah. Policija je ugotovila, da je bilo to del spora glede skrbnistva otrok in pravic do obiskov. Policija je preverila odredbo sodisca in svetovala obema, naj te stvari urejata preko sodisca.

9) 15:52
Policija je dobila porocilo, o moznem tihotapljenju in crni prodaji alkohola Zadeva se se preizkuje. (Tu smejo alkohol prodajati samo drzavne trgovine ali privatne trgovine z licenco za prodajo alkohola. Vse te trgovine so v locenih zfradbah in prodajajo samo alkohol. Nihce drug ne sme prodajati alkohola. )

9) 07:33 Naslednji dan
Porocilo, da so bili postni nabiralniki na silo odprti. (Postni nabiralniki so zunaj na ulici za eno ali dve ulici skupaj ali za celo vas na sredi vasi.) Posta se po hisah ze precej let vec ne dostavlja.

10) 11:56
Porocilo o 12 dodatnih postnih nabiralnikih, v katere je bilo vlomljeno. Se se raziskuje.

11) 17:16
Cestna policija je izdala stevilne kazni zaradi prehitre voznje in eno, ker voznik ni imel pri sebi registracije vozila. Kazen 234 $.

Naslednji dan
12) 11:50
Prometna nesreca in pobeg s kraja nesrece. Clani so pregledali posnetke CCTV. Se se raziskuje.

13) 13:59
Krajan je porocal o sumljivem vozilu na podezelski cesti s stevilko registracije. Policija je kontaktirala lastnika vozila, ki je povedal, da je bilo vozilo parkirano ob cesti, ko so delali na polju.

14) 18:32
Porocilo, da je bilo vlomljeno v tri sosednje hise. Vrata so bila na silo odprta. Se se raziskuje.

15) 20:30
V mestu sta se sostanovalca sprla zaradi mesa v zamrzovalniku. Zato je ena oseba porinila drugo. Policija je pomagala sprazniti meso iz zamrzovalnika in vsi so bili zadovoljni.

16) Naslednji dan 11:43
Med patrolo je policija izdala kazen vozniku, ker ni imel potrdila o registraciji vozila ali prikolice. Kazen 324 $. (Ni fer, oni zgoraj st. 11 je dobil nizjo kazen).

17) Krajan je porocal, da sta moski in zenska ukradla steklenice in druge stvari z njegovega vrta. Se se preizkuje.
Pierre :: 04.12.2023 ob 0:43
Dobesedno 1984 (
silvo8 :: 04.12.2023 ob 0:46
Pri nas ima s porastom migracij policija ogromno dela s preiskovanjem posilstev. Veliko jih tudi zamolčijo.

Prodaja samoobrambnih pripomočkov je močno narasla.
Yara :: 04.12.2023 ob 9:14


15) 20:30
V mestu sta se sostanovalca sprla zaradi mesa v zamrzovalniku. Zato je ena oseba porinila drugo. Policija je pomagala sprazniti meso iz zamrzovalnika in vsi so bili zadovoljni.
:D
vednonesramen :: 04.12.2023 ob 10:15
Avtor: silvo8
Pri nas ima s porastom migracij policija ogromno dela s preiskovanjem posilstev. Veliko jih tudi zamolčijo.

Prodaja samoobrambnih pripomočkov je močno narasla.

Porast posilstva v Ljubljani

Letos je v ljubljanski občini za 111 odstotkov več posilstev kot leto prej. Do 31. oktobra jih je bilo 19, lani pa 9, kažejo podatki PU Ljubljana.

Če podrobneje pogledamo posilstva in spolno nasilje v Ljubljani, je bilo med 32 osumljenci 22 državljanov Slovenije. V ostalih desetih primerih so osumljenci državljani tretjih držav – štirje iz balkanskih držav in šest iz preostalih tretjih držav, kot sta Alžirija in Maroko.

Največ kaznivih dejanj zoper spolno nedotakljivost, tako PU Ljubljana, se zgodi v okviru spletnega okolja ali v okviru različnih oblik medsebojne povezave storilcev in oškodovancev. Večina kaznivih dejanj je bilo storjenih v zaprtih prostorih (nastanitveni objekti, bivalni prostori, drugi podobni zaprti prostori, institucije, športni objekti) ter v drugih prostorih. Zgolj nekaj primerov na javnih površinah (kot so ceste, ulice, trgi, ipd.).
silvo8 :: 04.12.2023 ob 10:36
Točno tako vednonesramen. Noro kakšen porast posilstev v glavnem mestu. Ne bom pa rekel, da Ljubljančankam ne privoščim, glede na politično opredeljenost večine.

No N. Kovač bi bila verjetno še zadovoljna lol.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.