PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Pomladno enakonočje


Sunbeam :: 20.03.2024 ob 5:17
Sunbeam :: 20.03.2024 ob 5:48
leskova mast :: 20.03.2024 ob 17:05
Pesem je bila in je lepa, zame ena najlepsih slovenskih, ampak v oci mi je padla razlika med tem, kako so bili obleceni za glasbeni video na morju takrat in kako so sleceni danes. Takrat so prodajali glasbo, danes prodajajo meso.


Sicer pri nas ni ne duha ne sluha o pomladi. Sneg se je stopil, razen ene flike pri enem velikem grmastem boru, ker se tam naredi snezni zamet, ker je bor gosto porascen cisto do tal, zato veter cez zimo ob njem odlaga sneg. Ampak temperature so sle nazaj v zimske in zemlja je kljub lepim temperaturam pred to ohladitvijo se vedno zmrznjena, a se bo odtajala v nekaj tednih. In se flurries so obljubili, a zaenkrat jih ni. Flurry je rahlo naletavanje snega. Dan se je pa res opazno podaljsal. Zjutraj se zacne svetlikati ze krepko pred 6h, ceprav sonce vzide sele po 7h. Zvecer so pa stemni enkrat okoli 19h. Sam prehod iz teme v svetlobo traja skoraj 2 uri, poleti pa vec ur.
bb :: 01.04.2024 ob 10:19
Pri nas so prazniki deževni, tako da ni vreme za kakšne pohode, še za tek ni v redu, ker je povsod sama voda in blato, poleg tega se ulije dež, nenadoma preneha in potem spet začne in tako v nedogled. Komaj čakam toplo pomladno sonce in suho vreme.

Imamo pa puščavski dež te dni, je bilo veliko peska v zraku. Ko vklopiš brisalce na avtu, se od straneh vidi, kako je rumena voda.
bb :: 01.04.2024 ob 10:19
Fox, a je res taka panika pri vas?

sončev mrk
Mačka :: 01.04.2024 ob 10:28
Bb, na katerem koncu živiš?
Ker pri nas ni take hude krize z vremenom in slabimi potmi pa dežjem skoz.
bb :: 01.04.2024 ob 16:32
Govorim za Gorenjsko. Skoz so bili neki vikendi s slabim vremenom, zadnjič je bilo obup, smo komaj prišli iz Planice na drug konec, je pihalo, padala je sora kot že dolgo ne, naslednji dan je spet bilo kislo, med tednom tudi ni bilo kaj prida, v petek me je ujel dež, v soboto smo nekako zvozili, včeraj spet bil cel dan dež, enako danes. Sem mislila, kako bodo fajn prazniki, je pa vse skupaj res bedno. Danes sem doma in pospravljam, saj vreme za kaj drugega ni.
bb :: 01.04.2024 ob 16:56
Vse postrani nese, pa ravno ta umazani dež je, bo treba okna pomivat. Grozijo zemeljski plazovi, veter in puščavski dež, mah, dost mam, ni konca.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.