PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Numerologija


Mačka :: 11.09.2018 ob 11:51
Sem se šla igrat

Ker mi je Mavro dal idejo, da lahko namesto, da na čveku visim, tole počnem. Natalne karte sem pa že za vse nas preštudirala.

"Življenjska pot" - število
našega življenjskega poslanstva


Število Življenjske poti označuje glavno lekcijo, ki smo se jo prišli naučit na ta svet. Na podlagi njegove vibracije ponavadi izberemo svojo kariero.

Če hodimo po življenjski poti, ki nam je bila dodeljena, se izognemo notranjim konfliktom in se razvijamo na način, najboljši za našo naravo.


Tole je zame...
Vaše število Življenjske poti je tri, kar pomeni, da vam je življenje namenilo razvijanje družabnosti in komunikacijskih veščin. Imate sijajno sposobnost, da znate navdušiti in zabavati druge. Vaše življenjske prilike bodo prišle prek ljudi, na katere ste naredili dober vtis. Bodite ustvarjalni in umetniški ter se naučite uporabljati besede v svoj prid. Svoje naravne darove lahko razvijete samo z odločenostjo in trdim delom. Imate velik čar in pravo karizmo. Mnogostranskost vam pomaga do uspeha, toda pazite, da ne pretiravate in energije ne razsipate po nepotrebnem.

Tole je pa iz rojstnega dne : Z denarjem ne znate najbolje ravnati, ker ne ljubite organiziranosti in ste včasih premalo odgovorni. Ste tudi čustveni in ranljivi. Kadar ste potrti, lahko postanete cinični in sarkastični. Če svoj talent za samoizražanje uporabljate pozitivno, ste lahko velika inspiracija za druge, vam pa bo prinesel uspeh in srečo.

Nekaj je že na tem
čez noč :: 11.09.2018 ob 16:56
Ja, bi rekla, da je tvoje življenjsko poslanstvo, da razviješ družabnost in se naučiš komunikacijskih veščin.

Zdaj si že dovolj velika, da lahko počasi začneš
Mačka :: 11.09.2018 ob 17:36
Moje življenjsko poslanstvo je živi kot da je zadnji dan. Tak

Drugače pa vsakdo se lahko zmoti. A sem lohk tvoja frendica? Ful rada opravljam in prenašam čveke. Idealna, ti rečem. Namest radia
čez noč :: 11.09.2018 ob 17:49
Ej, saj si zadnje čase kar simpatična Tako, da vidim, da napreduješ v izpolnjevanju svojega poslanstva.

Če si namest radia, si lahko moja frendica. Te bom ful vesela, če se te da izklopit.
Mačka :: 11.09.2018 ob 18:59
Nič dobrega ne pomeni, ko utihnem.
vednonesramen :: 11.09.2018 ob 19:12
Avtor: Mačka
Nič dobrega ne pomeni, ko utihnem.

Al pa zaradi polnih ust ne moreš govort
Mačka :: 11.09.2018 ob 19:20
S polnimi usti se že pi bontonu ne govori

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.