PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

nic ve mask


leskova mast :: 02.07.2021 ob 17:58
Koncno. Vceraj so nam za drzavni praznik poklonili preklic vecine ukrepov. V zaprtih prostorih maske niso vec obvezne, razen v avtobusih, vlakih, na letalih in v bolnicah in domovih za stare. Vceraj sem prvic po dolgem casu videla na travi eno zensko, zraven pa njeno mamo v vozicku v parku pred domom za stare. Se mi je zdelo tako lepo. Druzinski obiski in svez zrak bodo starim dali vec zdravja kot vse maske tega sveta. Na zalost tista gospa, s katero sva sli vcasih kaj pojest in poklepetati, tega ni docakala. Umrla je pred dobrim mesecem, stara 93 let, brez Covida. Kadar vidim anglesko kraljico, se spomnim nanjo, ker je bila po videzu njena kopija. Se njeni pravnuki so vedno rekli, lej, nana je na televiziji. Po mozganih jo je dalec prekasala.

Klub preklicu mask dovolijo, da vsaka obcina in vsak biznis postavlja svoja pravila.

Vse prireditve so dovoljene, tudi v trgovinah ni vec omejitev stevila ljudi.

Vceraj sem bila na pumpi, ki ima tudi manjso trgovinico in avtomate s slurpyji in drugimi napitki. Samo ena mlada punca je nosila masko, vsi drugi so bili brez. Par ljudi je prislo noter in so debelo gledali, zakaj noben nima maske. Ko so zvedeli, da niso vec obvezne, so jih takoj sneli. Ljudje so bili res ze navelicani tega, sploh v tej vrocini je bilo noro, da so bile maske obvezne. Zraka nobenega, samo pot tece pod tisto plastiko. Kako lahko komu pade na pamet, da je to dobro za kogarkoli.

Je pa ena sodelavka, ki je prej vedno zagovarjala zdravo in naravno zivljenje tudi podlegla histeriji in pravi, da bo se naprej nosila masko.
Sunbeam :: 02.07.2021 ob 19:18


Je pa ena sodelavka, ki je prej vedno zagovarjala zdravo in naravno zivljenje tudi podlegla histeriji in pravi, da bo se naprej nosila masko.
Ni bilo rečeno, da z masko ščitiš druge?z masko ščitimo drugega
leskova mast :: 02.07.2021 ob 21:00
Rece se marsikaj.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.