PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Naša prva zaposlitev


Kinniy :: 05.10.2020 ob 23:42
Kdaj ste prvič delali in zaslužili novčiče?

Jaz bom odštela to, da sem pazila kakšen dan ene frocke od žlahte. Glih tok, da sta se ata/mama zamenjala dopoldan popoldan.... tisti dve urci sem pazila na sestrične in bratrance Itak so spali. In mislim, da mi niso plačali nič.

Zdaj pa resno:
Prva zaposlitev: prodajala sem sladoled (ne sladoljed) sredi LJ. Samo en teden. Ker sem dala nekomu, ki mi je bil všeč 3 kepice, ker je prišla mamca in sem ji vse šenkala.... u glavnem sem delala 'zgubo'. V enem bednem lokalu. Na koncu se je baje foter skregal, ker bi jaz morala plačat, čeprav sem delala.... Zaslužek - čista nula!

Potem sem pa šla na morje. Kot pomočnica v kuhinji. Garala, to pa je garanje. Pomivat une pekače, prekucnike, seckat zelenjavo...... UF!

Že naslednje leto za šank (isto na morju) .... na sonce. Med ljudi. TOP. Denarja kot smetja. 3 leta! Vse sem si sama kupila za šolo, za oblečt. .

Potem pa ................ med modre angele.
ti pa kajžla :: 06.10.2020 ob 9:25
A misliš med modre, pretepajoče pijanske b****?
Yara :: 06.10.2020 ob 9:36
Na koncuu 3. letnika srednje sem pomagala pri inventuri neke privatne trgovine s tekstilom. S prisluženimi novčiči sem šla za podaljšan vikend z družbo šotorit v Strunjan. Prvič brez tastarih
Lol :: 06.10.2020 ob 9:52
Kinny sam ti ne morš bit polcajka no. Si v pomožni polciji? Mejašica al kaj?

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.