PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Na nepremičninskem trgu vlada totalna histerija! Pokupi se VSE kar je kaj vredno in to TAKOJ!


34 :: 22.04.2021 ob 13:05
Noro kaj se dogaja. Folk poln keša, krediti praktično skoraj "zastonj" in posledicno vlada na trgu nepremičnin totalna histerija! Vse kar je vredno se pokupi TAKOJ! Če je cena primern, lokacija dobra se nepremičnine prodajo se isti dan objave. Tko je to. Res jaka kriza je tale koronakriza. Folk ma dnara tok da si bo z njim začel rit brisat. Cene nepremičnin pa v nebo!
ne gre :: 22.04.2021 ob 17:21
No no. Eni oglasi so še vedno gor že nekaj let. Cena ok lokacija ok pa se ne proda. .
Ne gre kar vse v promet takoj.
res je tako :: 22.04.2021 ob 18:12
Tisti, ki imajo trideset jurjev korona dodatka vsak mesec poleg že tako velike plače, pa res lahko kupijo vse, kar vidijo. Drugače pa ja, mi smo stanovanje prodali v dveh dneh, pa še objavili nismo nikjer, samo par ljudem smo omenili. Pa nalašč smo postavili zelo visoko ceno in ni bilo nobenega "glihanja."
-.- :: 22.04.2021 ob 18:18
tudi jaz zadnje čase spremljam oglase, sem tudi naročen na nepremicnine, da mi posiljajo nove objave... se pogosto zgodi, da zvečer dobim obvestilo o novem oglasu, zjutraj si ga hočem ogledati, pa je flat že prodan. noro, res. folk je tolk poln keša, da ne ve kaj bi z njim. banke pa tudi talajo kredit za šalo.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.