PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Morte si ga ogledat


Fox :: 26.12.2021 ob 23:05
Tale film, midva sva se prav nasmejala vceraj ko sva ga gledala, mislim da je par dni prisel na Netflix. Full dobra igralska zasedba, predvsem se pa norca delajo iz Bill Gatesov in Elonov Muskov in podobnih....:) , zelo realisticen film, v kako zabitih casih zivimo in kako pokvarjene vlade delujejo, srhljivo realisticno, ja film ki si ga bom se veckrat ogledala, pa na imdb je ocena 7.3. Pa konec je res smesen.In pa Dune, ta novi Dune, jaz sem knjigo brala kot najstnica 100 let nazaj , ampak me je tip zvlekel v kino par tednov nazaj ko se je lahko se jedlo kokice in hrano sva sla v VIP section v kino, po 100 letih, no dejansko 3 leta naju ni bilo v kino zarad lockdownov. V glavnem ocena, kar dobro, cinematografija fenomenalna, glasba super Hans Zimmer nikoli ne razocara, story line oz. zgodba ok, pac bodo naredili trilogijo. Ce imate moznost si Dune oglejte v kinu je kar spektakularno bilo gledati na velikem ekranu.

Avtor lahko ureja vse odgovore v temi.
bb :: 27.12.2021 ob 20:24
O filmih nimam pojma, trenutno pa gledam v mmc-jevem arhivu "Želite milord?", tako malo za sprostitev, sicer pa me ne vidiš gledati raznih filmov, nadaljevank, serij ipd.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.