PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Moje profesionalno mnenje o Janezu Janši


Daddy :: 24.05.2021 ob 20:57
Kot izjemno kvalificiran človek sem sedaj pripravljen podati svoje cenjeno mnenje o njemu čemur se že dolgo izmikam, tko da zakaj ne bi tuki povedu.

Dobre stvari: čeprav je njegova zunanja politika vprašljiva, je še vedno obširna in je tudi v času covida govoril s predstavniki kar nekaj drugih držav. Čeprav se kinda usmerja na vzhod, se ne na Rusijo, kar je super. Potem kar se tiče njegovega dela na splošno se lahko strinjamo da se vsaj dokaj dobro drži obljubljenega; naprimer je proti beguncem tudi po tem ko je izvoljen. (ni pomembno naše mnenje, gre se za držanje obljub ljudem, ki so ga volili)

Slabe stvari: njegovo obnašanje je pogosto neprofesionalno; čestitka Trumpu preden so bili izvidi znani in..njegov twitter je na ravni tega foruma in to ni dobra stvar haha. Potem je tisto, ko je sklical tisti sestanek in ga zapustil, ko niso predvajali njegovega videa. In ta video je bil čista propaganda, začne pa se s stvarmi iz leta 2001.

Vse ostalo kar imam proti Janši pa izvira iz mojih osebnih prepričanj in zato nima veze z njegovim delom.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.