PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Malo od tu


leskova mast :: 11.02.2024 ob 23:04
Nasi drzavni zakoni glede spremembe spola otrok so taki, da starsi nimajo pravice tega vedeti in da sole lahko uvajajo otroke v transspolnost brez vednosti starsev, kar se dejansko dogaja. Zdaj je premierka rekla, dosti je tega in uvaja nekaj sprememb in prva na seznamu je, da imajo starsi pravico, da vejo, kaj se dogaja z njihovim otrokom in ce ga v soli naslavljajo z drugacnim zaimkom.

LGBT aktivisti otrokom pridigajo, da so starsi njihovi sovrazniki. In res, ko je prislo ven, da bodo starsi imeli pravice, so LGBTji takoj organizirali protestne akcije, ces da je to nevarno za otroke. Vsaj nekaj koristnega od te vlade.

leskova mast :: 11.02.2024 ob 23:50
2 Ko ste ploskali Trudeauju, ko so s konji teptali protestnike, ki so podpirali Tovornjakarje (Freedom Convoy), pripeljali vojake od kdo ve kje, saj sploh niso znali anglesko, blokirali ljudem bancne racune, metali organizatorje v jeco in meni govorili, da Charter of Rights and Freedoms (ki je nad Ustavo) nima nobene veljave - zdaj je sodisce odlocilo, da so bili ukrepi proti Tovornjakarjem in njihovim podpornikom protiustavni.
bb :: 12.02.2024 ob 19:02
Ojoj, kakšne imate in to bo prišlo tudi k nam.
Fox :: 12.02.2024 ob 20:44
Avtor: bb
Ojoj, kakšne imate in to bo prišlo tudi k nam.


Upam da ne! Jaz se bojim imeti otroka tukaj. Ga nocem v sole dati, samo v katoliske srednje in osnovne, druge izbire zal nimam.
Fox :: 12.02.2024 ob 20:52
Hvala bogu ima ta Albertska politicarka vsaj malo soli v glavi.
leskova mast :: 12.02.2024 ob 21:09
Jaz je ne prenesem, ker dela vse le za ultra bogate in je tudi potuhnjena. Ampak v tej tematiki ji dam prav. Bo pa gotovo Ottavski spet pritisnil na njo, Za ta blondo (Rachel Notley) na 0:11 sem svoje case na volitvah celo glasovala, dokler ni me kovidom rekla, da ce bo spet izvoljena, bodo sli od vrat do vrat in lovili necepljene. No, zdaj pa se postavavlja na stran manipulatorjev in sovraznikov otrok. Nobenega otroka pri 5 ali 8 letih ne zanima spolnost, saj se ve ne, kaj to je, dokler jim tega ne vbije v glavo odrasla oseba.
leskova mast :: 12.02.2024 ob 21:10
Pa cakala je, da so se v vec zveznih drzavah in the States zaceli obracati v normalno smer, preden se je odlocila zabremzati pohabljanje otrok.
leskova mast :: 12.02.2024 ob 21:15
1:24 "The main concern is the violence that comes with being outed." A to pa ni violence, da 12-letnike kemicno kastrirajo in rezejo prsa se mladoletnim nasjstnicam?
Fox :: 12.02.2024 ob 22:08
Jaz je ne prenesem, ker dela vse le za ultra bogate in je tudi potuhnjena. Ampak v tej tematiki ji dam prav. Bo pa gotovo Ottavski spet pritisnil na njo, Za ta blondo (Rachel Notley) na 0:11 sem svoje case na volitvah celo glasovala, dokler ni me kovidom rekla, da ce bo spet izvoljena, bodo sli od vrat do vrat in lovili necepljene. No, zdaj pa se postavavlja na stran manipulatorjev in sovraznikov otrok. Nobenega otroka pri 5 ali 8 letih ne zanima spolnost, saj se ve ne, kaj to je, dokler jim tega ne vbije v glavo odrasla oseba.


Ma to je ze cisto prif**njeno da se to sploh dovoljuje v javnih solah tu. Naj jih ucijo o spolno prenosljivih boleznih, zasciti, zdravju v predmetu spolna vzgoja. Naj jih ucijo o pomembnih stvareh, ne pa da porivajo to ideologijo mladoletnim, pranje mozganov. Mladi tu so full nerazgledani ko pridejo ven iz sol, sole bi mogle res narediti vec. Mladino se tu res unicuje.
leskova mast :: 26.02.2024 ob 15:04
Pri nas je provincijska vlada razglasila zgodnjo pozarno sezono, ceprav je celo noc snezilo in bo veckrat snezilo ta teden. Imeli smo lepo vreme, en dan celo 13 stipinj, danes smo padli v globine, kjer bomo ostali do konca tedna. Zunaj je tako mrzlo, da bi sei ogenj zmrznil, vlada pa zacenja uradno pozarno sezono zaradi lanskih pozarov, ki pa jih ni bilo bistveno vec kot druga leta in nobeno mesto ni zgorelo. Vlada vsaj ne trdi, da so bili lanski pozari posledica globalnega segrevanja, ampak v veliki meri zaradi podtikanja pozarov in zaradi El Nina, ki je ze dolgo znan periodicen pojav, ki vpliva na tukajsnje vreme. Konkretno je vlada objavila te vzroke za pozare v procentih:

61,9% ljudje, to je malomarnosti, odmetavanja ogorkov, ker ne pogasijo ognja, in ga pustijo tleti, ko taborijo v naravi in zaradi podtaknjenih pozarov. Tega zadnjega je bilo lani kar dosti.

34% strela

4,1% se raziskujejo vzrok.

Toliko, ker so mediji lani tudi v Sloveniji pisarili, da je vzrok pozarov pri nas globalno segrevanje in bodo verjetno pisarili enako tudi letos.

Osebno se spomnim enega pozara Na Nose Hillu v Calgaryju. Nose Hill je tako kot Golovec ali Roznik v Ljubljani, le da ni tako porascen. Eno leto sta oce in sin spuscala modelarske rakete in zanetila pozar. 4-pasovnico so zaprli za ves promet, gasili so 2 dni in se nekaj dni po pozaru so gasilci pregledovali, ce trava se kje tli, ker bi spet lahko izbruhnil pozar. Po pozaru je bilo vse crno kot noc.

In spomnim se pred kaksnimi 10 leti sta v sosednjem kraju 2 mulca, mlajsa najstnika, podtikala pozare. Nekajkrat je zagorela ograja, smeti, a nasemu sodelavcu je zgorela cela hisa. Na sreco je imel dobro zavarovanje, tako da je zavarovalnica placala celo hiso (ponavadi iscejo vzroke, da ne placajo) in tako je cez nekaj mesecev dobil enako, ampak novo hiso. Nekaj let prej je na loteriji zadel 1 milijon. Vse skupaj mu ni pomagalo, ker je dobil raka in umrl. Je bil pa slab delavec, ko je bil se zdrav. Imel je hud primer lenoritisa.
bb :: 27.02.2024 ob 20:31
Hah, kakšna zgodba tega sodelavca.

Pri nas je pa zdaj puščavski dež aktualen. Jaz težko čakam pomlad, zvončki, trobentice, telohi, dolg dan, toplo sonce, suho in brez blata. Bojim se, da bosta april in maj mrzla, ker ni bilo letos nič kakšne zime, tisto obdobje mraza je bilo čisto prekratko.
leskova mast :: 15.03.2024 ob 16:34
Direktorja in organizatorja Pride Parade za severno Britansko Kolumbijo, Seana Gravellsa, 39 let, so aretirali in obtozili za spolnii napad na osebo pod 16 let in za otrosko pornografijo.
leskova mast :: 15.03.2024 ob 16:44
Na obrazcih za upokojence je vprasanje:
What gender were you assigned at birth?
Fox :: 16.03.2024 ob 9:03
Na obrazcih za upokojence je vprasanje:
What gender were you assigned at birth?


Predstavljaj si imeti otroka v takem?
leskova mast :: 16.03.2024 ob 15:50
Trdno verjamem, da bo ta uzakonjeni kult propadel, ampak ne prej kot bodo z njim unicili in pohabili eno ali dve generaciji otrok.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.