PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Levičar Kordiš


Car prestižnega Balkona :: 31.08.2018 ob 19:33
še dobro v vladi ni pa bi že nacionaziral. Predlagam, da svoje premoženje čim hitreje prestavite v katerokoli drugo državo (po novi davčni politiki bodo vse postale davčne oaze), da ne boste ostali brez prihrankov, rente (mesečnik naslrutuje vsakršni renti-tudi če ste 20 let vplačevali v kak 2,3 steber bog ne daj sklad). Potem pa njihova obdavčitev nakazil v davčne oaze, saj sliši se zelo lepo pa vendar potem bi moral obdavčiti vse transakcije v BiH, kjer živi veliko sorodnikov priseljencev, sploh pa bi bil ta ukrep popolnoma neučinkovit, vsak bi lahko nakazal denar v državo, ki ni davčna oaza brez obdavčitve in nato iz tiste države v državo, ki je davčna oaza, da to izpelješ ne rabiš niti dokončne oš, kaj bi se šele spomnili (kmalu dvojni) doktorji iz davčnih utaj.
Car prestižnega Balkona :: 31.08.2018 ob 19:46
In pa kar se tiče njihovega mota, da davki niso kraja:sami po sebi res ne, ampak ko se z njimi financira dodatke, pijanske izlete policajev in zdravila kupuje precej dražje kot v tujini so točno to.
ne me :: 31.08.2018 ob 20:29
Car, prav imaš. To so res požeruhi. Premoženje tistih, ki so najbolj kradli, je že zdavnaj na varnem. Premoženje tistih, ki se niso bali, ker so poslovali korektno, bi pa zdaj tile pokradli in dokončno uničili Slovenijo in Slovence. Za kaj? Za svoje požrešne vampe in preobsežen državni aparat?

To, kar pripravljajo in so pravzaprav že podpisali je popolnoma noro in pokvarjeno
Car prestižnega Balkona :: 31.08.2018 ob 20:47


O davkih imaš že gor napisano, zakaj bi se lahko rekli, da so kraja. Tale novinar pa nima pojma o statistiki, njegova ozkava gre približno tako: "V povprečju vsi, ki živijo od dela plačujejo 34% davek od knjižničarke do vodij..." tukaj se vidi, da ne pozna definicije povprečja- ta izjava je tako nekako, kot bi rekel Sb je meso, Car je zelje, v povprečju vsi jedo segedin. Kar pa se tiče obdavčitev iz naslova nedela (rent, skladov, dobičkov, najemnin ipd.)-a ko bodo imeli pa skladi/firme izgubo, bodo cene nepremičnin padle bo pa država vračala denar?! Kar pa se tiče Boscarola, njegova firma morda ni največja (pa a ni tako da največje Levičarji najbolj prezirajo) ustvarja pa zelo visoko dodano vrednost-cilj bi moral biti čim več takšnih podjetij v Sloveniji ne pa preganjati vse izven Slovenije in jih hkrati obtoževati davčne utaje (davčna optimizacija pač ni davčna utaja, to je konec koncev sovražni govor zoper katerega se v Levici tako zelo borijo).
zobatec :: 31.08.2018 ob 21:00
Država bi morala obelodanit, koliko dobi vsak mesec v malho! Pr 2 mio folka to ne bi bil problem. Od tega jih dela in prozvaja enih 450 000 !!!!!!!!
Plus kje država molze: bencin, čiki....


Tako si jaz predstavjam! In nekdo v državi bi MORAL VEDETI (to je vedela bivša ministrca za finance) kam gre ta denar!!

Za EN MESEC naj prikažejo, koliko denarja dobijo!! In točno rekapitulacijo, kam gre ta denar in komu!!
Za en milijonček (gor al pa dol) se ne bom sekirala!
21 :: 31.08.2018 ob 21:02
Če si se rodil umsko zaostal, si član Levice. Če si se rodil umsko zostal in si kot otrok veliko padal na glavo, si postal volilec Levice.
zobatec :: 31.08.2018 ob 21:02
Čisti računi - dobri prijatelji.
Car prestižnega Balkona :: 31.08.2018 ob 21:06


A ta novinar bi vabil v oddaje predstavnike takih lažnivih firm?
zobatec :: 31.08.2018 ob 22:10
Avtor: 21
Če si se rodil umsko zaostal, si član Levice. Če si se rodil umsko zostal in si kot otrok veliko padal na glavo, si postal volilec Levice.


Tako je. Naj obelodani Mesec&company - od kje mislijo, da jim prileti keš vsak mesec v malho? Pa flet v LJ in malca za 1,5 € …. in vsi privilegiji?
Za lapanje. Ker so prezeleni. Pri nas je mafija!!!


Saj po eni strani jih jaz …. ne cenim, imam jih kot proti utež tem staruhom! Tem zadrtim lizunom, hlapcem in nesposobnežem. Ker ni nikogar, ki bi udaril po mizi!

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.