PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Let's talk about sex


salt&peppa :: 16.03.2023 ob 0:33
Se spomnite tega komada nekje iz zgodnjih 90ih? Al so bla še 80ta? Saj niti ni važno, namen te teme je, da VSI sodelujemo ANONIMNO in si tkole zaupamo razne seksualne dogodivščine, ki jih mogoče ne bi nikoli nobenemu povedali. Lahko je tvoja fantazija ali realna izkušnja. Bodi anonimen in ne žaljiv do drugih - to sta 2 edina pravila te teme! Pa začnimo. Evo, vam jst najprej povem eno foro k sem jo doživel z bivšo in sem morda še od takrat travmiran oz. ko v nekem transu. Star sem bil 17 let in sem sexal s takratno... Bejba mi je med seksom kao za hec v rit porinla svečo. Me je skor fršlok in videl sem galaksije ki trkajo med sabo od bolečine. Ampak čez delček sekunde je sledila ena abnormalna naslada. Takrat sem se tako ustrašil, da sem padel iz postelje.Bejba se mi je opravičvala, da je nekje brala, da fantom to paše. Sveča v rit? Itak je bilo konec akcije. In nubeni več nisem pustil da se preveč gnetari okoli moje zadnjice!

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.