PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Leskovka mas kaksno idejo


Fox :: 23.08.2021 ob 2:40
Iscem drugo sluzbo, za vsaj 4 mesece in mora biti za cez vikend samo. Mela sem lani eno sanso za hospital porterja dost dobra placa, ampak so me poklicali za samo casual pa sem jih zavrnila, toj blo preden sem dobila redno sluzbo. Pa se to casual je blo tko 1x tedensko al pa se to ne....skratka ni bilo zame. A mas kaksno idejo za bolnico, ker je zelo tezko priti not, sem ze posiljala in nobenih klicev. K sem bla tle v bolnici v kateri iscem za moj prst sploh ne mores priti na hodnik sem govorila z enim delavcem tam pa mi ni znal nic pomagati, pac prijavi se preko Indeed-a...No ce se to nav dalo dobit bom pac neki kar se bo dalo, rabim samo za cez vikend pa za 4 mesece rabim se eno referenco.
Avtor lahko ureja vse odgovore v temi.
leskova mast :: 23.08.2021 ob 3:49
Res ne vem. Vem, da imajo tu v bolnicah oglasne deske s prostimi delovnimi mesti. Ko so bili nasi bolni, sem se pogovarjala z eno sestro in je rekla, da imajo kuhinjo outsourced, pranje tudi. Ce imajo pri vas tudi, bo tezka. Tu v nasi lokalni bolnici ni noben problem priti v bolnico, samo moras povedati, po kaj si prisel ali na obisk ali na urgenco ali karkoli. In temperaturo ti zmerijo. Dosti po domace, in tista dekleta na vratih so vsa neznansko prijazna. Cudi me, da je pri vas tako tezko priti noter.

Ne vem, jaz bi poiskala telefone od posameznih oddelkov in bi direktno na oddelke klicala, ce koga potrebujejp in ce ne, ce vejo, kje jim manjka ljudi. Kaj pa kaksna manjsa bolnica bolj na obrobju, proti Guelphu ali Hamiltonu ali pa dom za stare? Mogoce bi bilo v taki manjsi bolnici lazje priti zraven. Vec pa res ne vem. Kako si takrat nasla tisto delo za porterja? Poskusi se enkrat.
Fox :: 23.08.2021 ob 3:59
Tu v Trillium bolnici skoz iscejo porterje in pa environmental aide, res skoraj skoz so oglasi za polovicni in polni delovni cas in res dobra placa. Lani so me poklicali za porterja sam ni bila Trillium bolnica ena druga je bila St. Joseph mislim da na Indeed sem se prijavila pac in tam nasla. Ocitno sem imela res sreco pa se takrat je bilo samo za casual in sem jih sprasevala za polni delovni cas ali vsaj za polovicni je rekla da ni sanse da trenutno nimajo, no vsaj lani je bilo tako.

Ne dom za stare so veliko nizje place in se ne izplaca, bolnice so res kar se tice denarja top ker so pod vlado. Drugace pa ja jaz bi jih kar poklicala pa rekla da sem poslala vlogo, ker je res tezko notri priti za take poklice, no meni bi trenutno zadostovalo samo za vikend. Hamilton pa Guelph je predalec, iscem nekaj blizu mene za vikend St. Joseph pa Trillium bolnica so samo cirka 20 min od mene prec, ja bom mogla mal preklicati oddelke, ce me navjo takoj zavrnili ker obicajno radi recejo ahh to se morte online prijavit aja ce ste se pa ze pa cakajte na klic...sam sem ze tolk posiljala pa nic od nica. Res ne razumem zakaj potem tolk oglasajo in to skoz.

Ne vem zakaj je tako tezko notri priti, ena sodelavka mi je pravla da je tudi iskala in ni mogla notri priti da zdaj razmislja da bi sla kar tja in kaksni delavki dala svoj rezime v roke ker to ko posiljas online si skoraj neviden, vsaj za te poklice portjerja v bolnicah tukaj, vsaj tak obcutek imas.
Fox :: 23.08.2021 ob 4:17
en oglas sem nasla clinic assistant iscejo za cez vikend sam je privatna klinika pa blizu mene je pise da iscejo nujno in se dobra placa...drzi pesti
leskova mast :: 23.08.2021 ob 17:45
Drzim pesti.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.