PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Leskova mast, zakaj se ne cepiš?


? :: 25.06.2021 ob 19:53
Kaj je razlog?
jaz vem :: 26.06.2021 ob 0:42
Ker je pametna in raje umre naravne smrti ko pride njen čas, ne pa prezgodaj od "cepiv".
leskova mast :: 26.06.2021 ob 15:51
Razlogov je veliko, jaz vem je napisala dober povzetek.
lelj :: 26.06.2021 ob 15:58
bolan povzetek
Sunbeam :: 26.06.2021 ob 18:37
Zaenkrat se strinjam z LM, morda bom kdaj mislil drugače.
jazz :: 26.06.2021 ob 18:50
Razlogov je veliko, jaz vem je napisala dober povzetek.


sem te imela za bolj pametno
bb :: 26.06.2021 ob 19:41
Stvar je taka, če bo želela pripotovati v Slovenijo, bo morala izpolnjevati pogoj PCT, ne verjamem, da bo drugo leto, ko namerava obiskati Slovenijo, kaj drugače. Poleg tega so tu še morebitne karantene, kar potovanje še oteži.

Jaz nimam živcev za te teste, sem se raje cepila, sicer sem bila bolj za to, da se cepim jeseni, vendar brez PCT pogoja ne moreš na prireditve, prenočevati kje, iti na kakšne službene zadeve iin predvsem, da bi zmanjšala možnost, da zbolim, okužim koga, ki bi zaradi tega imel težave ali lahko celo umrl, tako da sem se cepila zdaj in mi zaenkrat ni niti najmanj žal za tisto minimalno čakanje v vrsti. Vem za ljudi, ki so trpeli zaradi covida in imajo dolgoročne posledice, nekateri so umrli, vem pa tudi za ljudi, ki so imeli lažji potek bolezni. Eni so tri dni bolni po cepivu, drugim ni nič, kakšen posameznik pa tudi umre. Vse skupaj je ena velika loterija, vendar v današnjem času ima človek mnogo interakcij, socialnih stikov, da moraš biti družbeno odgovoren in prispevati svoj del za rešitev problema.

Svet v stoletju zadane tudi kakšna tovrstna kriza, in kot v vsaki krizi so vojni dobičkarji, kriza ni samo zdravstvena in v svetu, v katerem živimo, je kriza tudi ekonomska, politična kategorija. Družbeni sistem je preveč zapleten, da bi lahko rešitve bile enostavne, največjo oviro pri tem predstavljajo človekove pravice.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.