PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Ko nekdo pristane na realnih tleh


in so potem komisije krive :: 17.11.2020 ob 11:24
Moje slikarstvo je v bistvu tako slabo,da tisti,ki verjamete vame,sploh nevem zakaj verjamete? Že dolgo nazaj sem se nehala prijavljati na razna tekmovanja od EX tempore,delala sem čudovite umetnine,nikoli dobila niti tolažilne nagrade-ko pa sem vidla kdo so bili zmagovalci mi je od spackarije skor čeljust dol padla. Zdaj,sem se pa prijavila na projekt Pimp my Walls,ki sploh ni tekmovanje,gre za dražbe da bi umetniki kaj zaslužili,in guess what? moja slika je tako slaba,da ni prišla niti v izbor. ko sem gledala slike,katere slike so bile izbrane,wow,res wow. Čičkarije in skropucala,ki bi jih lahko jaz narisala v 3 minutah. Nevem,zakaj Nekateri verjamete vame,pa sploh nevem zakaj? Vsa tekmovanja,vsa udeleževanja na projektih,nikoli nikjer nič nisem osvojila,razen enkrat predpasnik
sonček je :: 17.11.2020 ob 11:57
Tako to je. Tudi slikarstvo je biznis in je treba ves čas nekaj lobirat.
Šele zgodovina pokaže, kaj je res v redu.

Ti delaš krasne stvari za v otroške sobe. Ker imaš otroško domišljijo in razigranost. Tega se drži in to prodajaj. Zaenkrat.
Mačka :: 17.11.2020 ob 12:30
Pri marsicem pomaga ak.naslov. Tako pac je.
Drugace pa, zakaj kopirate iz fb sem? Se naslajate?
jao :: 17.11.2020 ob 12:41
Avtor: Mačka
Pri marsicem pomaga ak.naslov. Tako pac je.
Drugace pa, zakaj kopirate iz fb sem? Se naslajate?


Lep odgovor od ..sonček je, pa tudi tvoj, mačka.
Ker ne vžge direktno, se skuša avtorica naslajat po ovinkih. Bruh, nesnaga.
Sunbeam :: 17.11.2020 ob 15:40
Avtor: in so potem komisije krive
Moje slikarstvo je v bistvu tako slabo,da tisti,ki verjamete vame,sploh nevem zakaj verjamete? Že dolgo nazaj sem se nehala prijavljati na razna tekmovanja od EX tempore,delala sem čudovite umetnine,nikoli dobila niti tolažilne nagrade-ko pa sem vidla kdo so bili zmagovalci mi je od spackarije skor čeljust dol padla. Zdaj,sem se pa prijavila na projekt Pimp my Walls,ki sploh ni tekmovanje,gre za dražbe da bi umetniki kaj zaslužili,in guess what? moja slika je tako slaba,da ni prišla niti v izbor. ko sem gledala slike,katere slike so bile izbrane,wow,res wow. Čičkarije in skropucala,ki bi jih lahko jaz narisala v 3 minutah.

In zakaj jih ne narišeš v 3 minutah ter se naslednjič prijaviš?

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.