PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Kinny, bi se pridružila avtocestni policiji?


Nja :: 01.06.2021 ob 17:22
To zgleda bolj na easy job. Mene kr vleče. Kaj praviš?
... :: 01.06.2021 ob 19:01
Kinny uživa tam kjer je za 3500€ bruto
Kinnniy :: 01.06.2021 ob 19:32
Niti pod razno na bi šla delat na AC. Tja so dodeljeni prometni policisti, ki obvladajo tahografe, težo, nosilnost... pregled vozil na parkiriščih. Ki imajo v mezincu varnostne razdalje, hitrost.... Ko useka na AC, veš da boš gledal trupla, tolažil preživele.... z gazami pomagal ustavljat kri in vseeeeeee se vleče, preden pridejo reševalci. Ves čas obveščat bazo, Potem pa še par ur, da opravijo ogled DT, PS, šefi, da se vse pospravi, sprosti promet.
In ko prideš v pisarno po parih urah, te nihče ne vpraša:
- si lačen (itak nisi lačen)
- 'vesel' si, da nisi premočen, premražen
- zdaj pa piši in riši !

Ko se pelješ proti domu in sanjaš o postelji...... te nihče ne vpraša 'kako si?' Doma se sam ukvarjaš 'kaj če bi to lahko drugače, zakaj nisem objela unega.... Pa sem ga držala samo za roko in ga bodrila, da bo še vse dobro!

In VEDNO, na vseh nesrečah so vsi tiho. Nihče ne jamra, kriči. Vsi v šoku. TO mene zavede, da delam ko robot. Nihče se pa tudi še ni zahvalil.... npr. kako mu je pomagalo, da sem z njim čakala na reševalce in mu pomasirala tilnik...

To ni pasenje firbca in res ste zadnje tukaj, ki lahko čebljate!
Mačka :: 01.06.2021 ob 19:54
Kinny, jaz ne bom pozabila policaja,kije prisel na prometno,ko sva jo mela in je sam rekel, a se ne morte zmenit, pa sva rekla da je tujec....tist kako ga je zaskrbelo, kako bo treba se tolmaca, pa je bil hvalabogu kanadcan.
Mici :: 01.06.2021 ob 19:54
Kinja, si to od nekje prepisala? Vedno znova isto ponavljaš.
Sunbeam :: 01.06.2021 ob 20:09
Avtor: Mačka
Kinny, jaz ne bom pozabila policaja,kije prisel na prometno,ko sva jo mela in je sam rekel, a se ne morte zmenit, pa sva rekla da je tujec....tist kako ga je zaskrbelo, kako bo treba se tolmaca, pa je bil hvalabogu kanadcan.
Policaj je znal kanadsko?
bb :: 01.06.2021 ob 20:12
Jaz ne maram avtocest, je preveč hitrosti. Pa ni vse tako kot je pri Alarmu za Kobro 11.
Kinnniy :: 01.06.2021 ob 23:02
Avtor: Mici
Kinja, si to od nekje prepisala? Vedno znova isto ponavljaš.


Saj je vedno isto. Točen protokol - lučke, raznosi triopane levo - desno .... ki opozarjajo druge, da je PN. In potem čakaš gasilce, reševalce..... čisto na koncu, po parih urah komunalo. Iz baze zahtevajo podatke, ti pa na kraju vidiš, da udeleženci niso sposobni pogovora. Se trudijo sodelovat (kako se pišete, se kaj spominjate...) .... nekdo se spomni, pa ne more govorit, ker mu koža visi z brade.... drugi je v avtu z zasukano nogo.... nič! Tretji z obema zdrobljenima nogama (v kombiju) ....... vaaauuu končno reševalci. gasilci. Grem/o samo stran! Uredit obvoz.
Da čveke ne boste čakale tri ure v koloni!

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.