PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Kakšno je vaše iskreno mnenje o Fox ali Saharci?


spraševalka :: 12.02.2018 ob 14:08
povejte
zobatec :: 12.02.2018 ob 15:10
Ti bom jaz povedala, kakšno mnenje imam o tebi, 'spraševalka'!

Si ena brezposelna, debela baba z južnimi koreninami. Kadar je lepo vreme, postopaš pred vhodom v blok, zdaj v mrazu pa vse čikiraš izza zaves.

5 x na teden ješ zelje, ker za šnicle nimaš keša. Rajši se barvaš na živo rdeče - 2xna leto, tako da imaš vedno črn narastek. Nohte nalakirane s cenemin lakom, ki se okruši takoj, ko si s cajtengom obrišeš rit.
Neurejejo zobovje, zato ves čas držiš roko pred faflo. Nosiš cenen nakit (ala ohridske bisere) in podobno bižuterijo, zato se ves čas praskaš!

Doma imaš vse zatohlo, po policah kvačkane prtičke. Kadiš ko turek in na dan spiješ en liter kavine brozge.

Pošvedrane čevlje imaš pred vrati. Cunje, ki jih pereš 1x na dva meseca sušiš v spalnici, da ne bi kdo videl tvojih razpotegnjenih modrcov in zapranih gat!

Še kaj?? Položnic ne plačuješ, hodiš na RK po riž. Daj, lena si ko fux (FUX - ne Fox) in odpeketaj se malo uredit. Pa flet prezrači! Ker tudi če si v najemu, si ga dolžna vzdrževat!
Brrrrrrrrrrrrrr :: 12.02.2018 ob 15:46
Spraševelka o tebi si mislim da si en velik gnoj in največja klošarka v Sloveniji.
bravo.. :: 12.02.2018 ob 21:49
zobatka, prehitela si me in odlično napisala. Kaj za en skret že nekaj časa, teden ali dva , odpira teme in poizveduje mnenja o tej, o oni..
Groza. kdo je ona, da si to dovoli?? Aha, saj je dobro opisana, sedaj pa naj zgine in se ne oglaša več, več, več
Cindy :: 12.02.2018 ob 22:06
Ta spraševalka odpira večino tem tu gor, zgleda da ji nekaj manjka. Če želi pomoč, sem ji na voljo.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.