PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Kako najlažje narediti samomor?


samomorilec :: 02.09.2014 ob 9:35
Hvala za prijazne besede. Naj bo način najmanj boleč in zelo učinkovit, da se ne zgodi, da bi mi spodletel. Ve kdo kako je naredil samomor tisti znani komik?
tak je to :: 02.09.2014 ob 9:38
Med slovenci je najpriljubnejša oblika samomora obešanje, potem imaš tu še strel v glavo samo zato potrebuješ orožje, dobra izbira je tudi odstavna niša v tunelu pa še kaj bi se našlo. Sama bi ga verjetno naredila s tabletami+alkoholom+izpušni plin. Al pa v bani polne vode bi vzela uspavalne tablete.
.... :: 02.09.2014 ob 9:40
Kot prvo se spokaj na antidepresive potem naprej...
rešitev :: 02.09.2014 ob 9:45
Imaš vrsto načinov, vse sprobano skozi stoletja. Najmanj boleč? A zate ali za tvoje bližnje, ki te bodo našli? Tudi nanje glej ... A ni v tujini (belgija?) neka klinika, kjer poskrbijo za pravi potek?
Sicer pa, najbrž tega nočeš slišat, ampak ne delaj tega. Če si na smrt bolan, ne rečem. Če pa nisi ... jaz vem kaj bi naredila, če bi bilo moje življenje na dnu, če ne bi videla več smisla v ničemer. Šla bi. tako preprosto, ja. Nabrala bi nekej denarja, našla neko pot do kakšne druge celine, recimo Azije. Želela bi si ogledat ta planet, ki ga želim zapustiti. Naravo. To množico ljudi z različnimi zgodbami. Iskala bi neka dela, da preživim, razmišljala kako in če sploh naprej. In če bi moja odločenost ostala enaka, bi našla neko pot.

Kaj imaš za zgubiti? Povej, kaj? Očitno ti trenutni svet okoli tebe ne pomeni nič. Torej, zamenjaj ta svet. Zamenjaj ljudi, okolico, okoliščine življenja. Srečno!
honeeybeez :: 02.09.2014 ob 10:37
SO ti odgovorili že predhodniki.Če bi kdaj delala samomor bi ga z uspavalnimi tabletami. Ena opcija je tudi prerezanje arterije na pregibu torsa in noge, ki je druga navječja arterija v našem telesu. Če pravilno zarežeš, izkrvaviš v nekaj sekundah (za razliko od zapestja, ki traja precej dlje).
Aja pa ideja z odstavno nišo v tunelu - prosim lepo. Zakaj ogrožati druga življenja?!

Sicer pa, pomisli na svojo družino. Nekdo te bo našel. Nekdo bo moral POČISTITI za tabo. Nekdo te bo moral pokopati. Ti te misli ne vzbudijo nobenih čustev? Nikoli ne bi mogla česa takega narediti svoji družini. Poznala sem dva mladeniča, ki sta se v roku 3 let oba obesila v hiši svojih staršev. Mučno je videti, kaj šele doživeti.
Ne glede na to kako klišejso se sliši, je res. Suicide is a permanent solution to temporary problems.

Prilagam ti odličen dokumentarec o samomoru, ki ti bo (upam) odprl oči. Prikazuje pa intervjuje z družinami samomorilcev, spodletele poskuse samomora itd.
sYZxu1qeKw4&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DsYZxu1qeKw4&has_verified=1Še enkrat premisli.
nikolibolje :: 02.09.2014 ob 10:45
Imama predlog za samomor !
Če nimaš nobenih obveznosti na tem svetu !
Če nimaš nikogar za katrega moraš skrbeti !
Če nimaš nič za kar bi skrbel !
Če nimaš službe !

Potem prodaj kar imaš, se vsedi na kolo ali v avto in se odpelji daleč tja, kjer te potrebujejo. Mogoček starim na kmetijo, morda med klošarje. Malo jih predrmaj in jim pokaži kako se naredi samomor.
Ali pa se odpravi na dolgo potovnaje brezvsega. Srečal boš sebe in svoj konec. Ne bo težko. Pride kar sama s koso v naročju. Bela neskončna večna.
sama :: 30.05.2016 ob 23:39
Dns smo se spet skregale z 3...spet sm sama in kr mam svta dovol hocm nareit sammor lejte rada bi zivela...mela otroke...a negre...vsak dan jocem...vsak dan je huje
aaa :: 30.05.2016 ob 23:40
Avtor: sama
Dns smo se spet skregale z 3...spet sm sama in kr mam svta dovol hocm nareit sammor lejte rada bi zivela...mela otroke...a negre...vsak dan jocem...vsak dan je huje


sam ne obupat, tudi zate bo posijalo sonce. saj veš kaj pravijo. samomor je trajna rešiteve začasnih težav in z njim boš res povzročila ogromno trpljenja drugim! ogromno! ne želiš si tega, ker zagotovo so ljudje, ki te imajo radi in bi bili do konca življenja zaradi tega zaznamovani!
sama :: 30.05.2016 ob 23:43
@aaa eh lej dovol mam vsegaa!!!
sama :: 30.05.2016 ob 23:44
Saj bi jas bla tudi z njimi ampak nemorem samodejno to delam sploh ne razmisljam ke delam...lj jas mm tga douvol

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.