PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

kaj me je nasmejalo


leskova mast :: 09.07.2020 ob 7:13
Bratranec nase matere ima nekaj podatkov o prednikih, zato sem ga zadnjic poklicala. Pri tem pazim, da ga ne poklicem prezgodaj, da mu dam cas, da pocasi prileze iz postelje, saj je ze star gospod pri castitljivih 91 letih. Pride na telefon in povem, zakaj klicem.

In pravi," Ves kaj, zdajle sem zelo zaposlen in nimam casa. Vse zapiske imam v kleti, jaz sem pa zgoraj v kuhinji, ker pecem piskote. In ne grem dol, ker moram paziti na piskote, da se mi ne zazgejo. Zato ti povem samo to, ce ti se noben ni tega povedal, da je tvoj praded (njegov ded) zivel v Ameriki. V Slovenijo je hodil samo otroke delat. Vsakic, ko je prisel, je naredil enega otroka, in potem je sel nazaj. Tako, zdaj pa grem naprej pect piskote. Tukaj imas teto , pa klepetajta".

Uspem ga samo se vprasati, od kdaj on pece piskote in rece," Odkar sem v penziji (upokojil se je pri 80ih) imam vec casa in sem pocasi zacel peci. Ampak ves, zdaj vcasih ze tudi kaj skuham. In ti povem, da prav dobro kuham".

Ima se kdo takega zabavnega sorodnika?
WiCkEd WiTcH :: 09.07.2020 ob 9:00
:)
Pa je res simpatičen.

Imam stara starša, ki sta kot pes in mačka. Zadnjič sta se kregala ali je potrebno dati inzulinsko injekcijo v trebuh ali stegno. Pa kdo skuha boljšo kavo. Pa ali je tisto sadje/zelenjava že zrelo.
Moj oče mi pa vsako leto in pri vsakem obiranju razlaga, katere maline so zrele in kako jih je potrebno obrati. No, to ni ravno zabavno, je bolj za zavijanje z očmi.:P
po zraku :: 09.07.2020 ob 12:34
Ja, sem imela. Ampak je bilo tako zanimivo in zabavno ter neponovljivo, da ne smem javno zapisat, ker bi se takoj vedelo kdo
bb :: 09.07.2020 ob 21:26
No, to je za zgled. Nikoli ni prepozno, da se lotiš kaj novega v življenju, eni pa pol mlajši, pa se jim nič ne da.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.