PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Iščem resno zvezo


Daddy :: 25.05.2021 ob 22:09
Spoštovane,

sem 33 letni moški s VII. stopnjo izobrazbe in želim spoznati sorodno dušo. Visok sem 190 cm, normalne postave. Sem prijazen, iskren, urejen, vljuden, resen, komunikativen, delaven, odgovoren, vztrajen in imam v življenju še veliko načrtov. Ne kadim in ne pijem alkohola. Prosti čas rad preživim v naravi, obiskujem razne aktivnosti na prostem teh je poletnem času, kar veliko, preberem kako knjigo ali pa pogledam kak film, zanima me šport, tehnika. Sem spreten in znam narediti veliko stvari.
Želim spoznal žensko, ki je prijazna, iskrena, resna, simpatična, izobražena, delovna in še nima otrok si pa želi nekega dne ustvariti družino, skupno življenje je nekadilka in so ji blizu krščanske vrednote. Vsaka ženska je na svoj način lepa, vendar ni vse v zunanji lepoti pomembna je tudi tista lepota, ki jo žensko nosi v sebi. Razdalja med kraji ni ovira, da se nebi spoznala.

Moj kontakt: samskifant1987@gmail.com
Daddy :: 25.05.2021 ob 22:14
upsi

Spoštovane,

sem 20 letni moški s karkoli je končana srednja. stopnjo izobrazbe in želim spoznati sorodno dušo. Visok sem 183 cm, normalne postave. Sem človek. Prosti čas rad preživim v naravi ali pa pogledam kak film.
Želim spoznal žensko. Razdalja med kraji ni ovira, da se ne bi spoznala.

Moj kontakt: piši ZS

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.