PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Hrt je tole objavila


Mici :: 05.06.2022 ob 20:10
In kje je objava in link na HRT?
leskova mast :: 05.06.2022 ob 21:14
Vem samo, da je NASA ze pred desetletji dokaj uspesno eksperimentirala z umetnim spreminjanjem vremena za izstrelitve raket. Ne predstavljam si, kako bi potnisko letalo lahko odmetavalo kemikalije v zrak. Ampak ce lahko vodo klorirajo in florirajo, je mozno vse. Samo ce bi bilo tako si bolj mislim, da bi nekdo plasiral odpadne produkte kot nekaj dobrega. To se dogaja s Florom. Koliko je bilo o tem debat v Calgaryjski mestni hisi, preden so ga uvedli. Tista voda je tudi po okusu neuzitna. Ste tudi vi dobivali tablete flora v nizjih razredih osnovne sole? Jaz sem nekaj svojih odstopila sestricni, ki se ni hodila v solo in revca je zbruhala vse, kar je bilo v njej. Jasno, jaz sem bila kriva, je rekla teta. Skoda, ker nisem imela stofeljcev za v usesa.
Dva sorodnika v Sloveniji, oba visoko izobrazena, od tega en zdravnik, verjameta v chemtraile. Osebno nisem nikoli o tem razmisljala, do kler nista onadva pred nekaj leti zacela govoriti o tem. Zaenkrat sem neopredeljena, tudi zato, ker je tu vec problemov zaradi nafte in plina. Kot je prepricana prijateljica (magistra kemije), preden bi izumrli zaradi naravne nesrece, se bomo kot vrsta zastrupili in izlocili sami.
kruto :: 05.06.2022 ob 21:46
Avtor: Mici
In kje je objava in link na HRT?

Tisti 1. video s tik toka, naj bi bil s HRT.

Sicer , saj tudi jaz ne verjamem v te kemične sledi, dopuščam pa, da je mogoče tudi kaj takšnega.

Lm, jaz se tudi spomnim teh tablet. Majhne, bele in sladkaste so bile.
leskova mast :: 07.06.2022 ob 22:35
Ja, tako se bile. Za tablete prav dobrega okusa.
WiCkEd WiTcH :: 12.06.2022 ob 6:43
Nič tablet za nas. Vsaj spomnim se ne. So bile, in so še vedno, tiste tabletke za obarvati zobe, če si si jih dobro umil.
Fox :: 12.06.2022 ob 15:10
Nič tablet za nas. Vsaj spomnim se ne. So bile, in so še vedno, tiste tabletke za obarvati zobe, če si si jih dobro umil.


Ja roza barve? Ce me spomin ne vara, v osnovni soli presernovi smo imeli med. sestro je prisla preverjati kako si zobe umivamo in potem tista tableta
bb :: 16.06.2022 ob 19:50
Ja, tista roza je bila za zobe in potem je zobarca brž videla, ali si umivaš zobe ali ne. Če se je videlo, da niso bile umite, si dobil polža (štampiljka). Včasih smo na šoli opazili to zobarco, ustno higieničarko, lahko da je bila tudi medicinska sestra, mi smo ji rekli zobarca, in potem smo vsi hiteli k umivalniku umivat zobe.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.