PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Granatno jabolko - adijo za zmerej


Kinnniy :: 02.01.2021 ob 3:19
Ta sadež mi dvigne pritisk. (kdor ima nizkega, naj si ga kupi in se mu bo dvignu)
Kupila sem iz afnarije, zdaj za praznike. Itak ne vem kaj naj z njim. Par teh 'neverjetno zdravilnih' semen fliknem v čaj.

Ne me zdaj učit, kako se dela pravilno, ker sem pogledala vse posnetke na YT. Ko se pa doma spravim to rezat - čist previdno, imam tako kuhno, kot bi zaklala prašiča!

Nikoli več. Bom jaz na domačih japčkih. Pa tut ingver je men zanič. Kupim ker je FUUUUUUL zdrav.

Danes čez dan moram nekam na sonce, v višave po D vitamin. Da se mi ne zrola.....
wilmaflinstone :: 02.01.2021 ob 9:05
Pupka, ti si že do konca zrolana.
lahko :: 02.01.2021 ob 10:48
Hahahah Ko bi ti vedela, kako dobra so v zeleni solati

Ingverjev čaj z limono in medom je enkraten. Samo preveč ga ne sme biti. Maksimalno 2 deki in pol na dan. (naribaj malo ingverja kuhaj ga 5 minut ) naj potem pokrit stoji 15 minut in potem dodaj med ter limono ko je ohlajen na 40 stopinj.
hah :: 02.01.2021 ob 13:59
Si pa res en štor, če ne znaš odpreti granatnega jabolka! Jaz ga jem vsak dan in niti najmanj ni nič posvinjano, se je treba prav lotiti dela. Pa zelo je zdrav, ingver še bolj. Tudi ingver moraš prav pripraviti. Na sonce pa jeseni, pozimi in zgodaj pomladi ne rabiš po D vitamin, ker ga takrat ni, je samo poleti. Če ne verjameš, googlaj pa izveš vse o tem. Aja, policaji... vse je res.
bb :: 02.01.2021 ob 14:24
Jaz sem to lani ful jedla, ker mi je dobro in ga predtem nisem jedla. Je čisto enostavno, ponavadi ga kar z rokami razpolovim, nato z nožem rahlo po dolgem zarežem po lupini - lupino ukrivim, ravno obratno kor je ukrivljena, nastavim skodelico in zrnca odluščim v skodelico. Pa za vsak primer delam to v lijaku in nimam bele majice oblečene. Nobenih težav z madeži v kuhinji, sploh ne vem, v čem je problem. res je enostavno.

Ingverja sem se pa preveč napila in ga sčasoma nisem več mogla piti. Pijem sedaj šipkov čaj, tega se nikoli ne naveličaš.
lelj :: 02.01.2021 ob 14:31
men pa vibrator dvigne pritisk
Sunbeam :: 15.01.2021 ob 11:07
Avtor: lelj
men pa vibrator dvigne pritisk
???

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.