PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Franci Planinšek - vzrok smrti?


hmmm :: 20.06.2020 ob 17:54
Ve katera zakaj je umrl Franci Planinšek? Bil je star komaj 59 let. A je bil bolan?
bil je zdrav :: 21.06.2020 ob 0:18
Vprašaj Cindy, ona je njegova prijateljica in ve vse o njegovem zdravju.
Cindy :: 21.06.2020 ob 14:42
Oj...dedna, genska bolezen. Že pred 6 leti je bil na palicah za oporo..
mlinarka :: 22.06.2020 ob 16:59
Avtor: Cindy
Oj...dedna, genska bolezen. Že pred 6 leti je bil na palicah za oporo..


kaj zdaj bluziš, če pa si pisarila da ga je kap.
Kinniy :: 22.06.2020 ob 17:57
Vsekakor je bil genij na svojem profesionalnem področju. On je operiral najtežje bolnike, ki so se zaradi poškodb borili za življenje. Ni samo joške in nosu.
Do vseh je bil čuteč, pozoren in razumevajoč.
Bili smo skupaj enkrat na Prešercu.... in ne vem, kdo je začel. Po moje babetine. In je moral cel večer hvalit bejbe, kako eni ne bi nič spremenil, kako je druga lepa, kako tretje še ni videl lepše od nje....... bul šit!! Odbit večer. Sploh se ne znajo drugega pogovarjat, kot težit!
(Stara fora - kaj če bi bil ginekolog?)

Ker je bil genij, občutljiv - se ti verjetno kdaj odpelje. Doma postaneš siten, nisi sposoben furat družine in posla....To je prvi poraz. Potem se boriš za sina, ga privlečeš v operacijsko dvorano - že tu ni bil več gladek. UKC ga odpika, vendar še vedno briljira v tujini.
Dom si spremeni v klinično čisto okolje. Niti prah, niti smet ni smela biti v njegovem fletu. Sam je kljuke odprial s komolcem že par let pred to corono.
Obup. Kaj je delal doma, da ni nič poškropil, zasmradil??
Sam na sebi je izvajal poskuse. Od povečanja ustnic, botoksa, operacije nosu, nategovanja kože..... do edinstvene konfekcije v sodelavanju z bišo ženo - Uršo.
Kaj veš kaj še vse. Pristal je na bergli, ker se je sesuval. Pa ne zaradi genov (izhaja iz čisto preproste družine), sesul ga je način življenja. Vsi so od njega nekaj pričakovali, ga molzli.

Ni se našel in ni zmogel bit briljant na vseh podrčjih. Kot čvekarske mone, ki obvladajo vse: od pucarije, do vzgoje, kuharije, šihta, vrt, rože, avta, nakupovanja, peke slaščic in žara, pranja, top izletov, prepleska flet in jasno seksa z možem kot v p****ih.
Urša Draž :: 22.06.2020 ob 20:25
Pred časom sem bila v njenem butiku, tam sem tudi kupila smaragdno zeleno obleko z srebrnimi nitkami do tal. Pa da vidite vi to njegovo bivšo, čudovito lepa. Malo me je spominjala na Angeline Yolie.
Kinniy :: 22.06.2020 ob 21:19
Avtor: Urša Draž
Pred časom sem bila v njenem butiku, tam sem tudi kupila smaragdno zeleno obleko z srebrnimi nitkami do tal. Pa da vidite vi to njegovo bivšo, čudovito lepa. Malo me je spominjala na Angeline Yolie.


'Z' 'S' ti ne laufa - in tukaj se vsaka podlasica izda, da je (si) navadna nešolana na tekočem štancanju, ki hoče izpast 'ala Guči' .
mlinarka :: 23.06.2020 ob 8:08
kdo laže

Cindy tu si trdila drugače.
vseeno je :: 23.06.2020 ob 17:02
Zakaj pa eni pravijo, da je bil samomor?

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.