PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Fox


mcmis :: 27.08.2020 ob 18:57
na valu 202

Je bil danes prispevek o Slovenki, ki se je preselila v Kanado.
Fox :: 27.08.2020 ob 19:09
Oh thanks, to pa vedno rada slisim, se od drugih zgodbe. Hvala, si bom poslusala!
Fox :: 27.08.2020 ob 19:28
Uff ja tale Daliborka je pa precej globoko v divjini oz. ja zelo blizje divijini kot smo mi tu v mestu. Ceprav miska, pri nas tukaj ne bos verjela tudi ce smo 30 min prec s hitrim vlakom od centra mesta, je tukaj ogromno divjine. Vidimo srnjadi, kojote, skunke, rakune haha. Zadnjic se soncam ob jezeru tu cez cesto in gre mama rakunka z mladickom cez travnik Potem tu zraven 5 min prec imam Etobicoke creek kjer se lososi drstijo.

Moj kolega se je preselil v Yukon v Whitehorse in mi je poslal video losa ob cesti Los je izgledal kot kip haha so full ogromni, ker on je tudi zdaj kar precej zraven divjine. To ti je Kanada

Zanimiv intervju, tnx se enkrat.
Fox :: 27.08.2020 ob 19:44
Na koncu intervjuja ko je rekla da pogresa kavo, pac to slovensko kofetkanje ko se gre s kolegi ven in se spije s kavo v lokalu zunaj na terasi. Tega tudi tukaj v Torontu ni, so kaksni barcki jih imamo mi tu na promenadi ob Lakeshore ampak to so bolj restavracije s teraso. Zdaj teh tipicnih slovenskih, Ljubljanskih lokalckov kjer bi se dol usedel in uzival v mestnem vrvezu ali naravi tega tukaj ni. Skoraj vsi pijejo Tim Hortons kavo ali pa Starbucks kavo, ki si jo kupijo v drive thru, ko se peljejo mimo. Mene to ne moti ker itak nisem kofetar, ne pijem kave in tega rituala nimam, tko da za to kofetkanje je meni vseeno.

Sem se pa poistovetila z njo da pac pogresa druzino doma in pa prijatelje to pa jaz tudi zelo.
Sunbeam :: 27.08.2020 ob 20:01
Slovenka?

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.