PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Človeška neumnost nima meja.


Sunbeam :: 26.01.2024 ob 16:39
silvo8 :: 26.01.2024 ob 17:05
To ste pa zelo lepo izbrali. Tema kot nalasc za vas
Sunbeam :: 26.01.2024 ob 17:25
Revček.
leskova mast :: 26.01.2024 ob 20:23
Pred kratkim sem hotela kupiti scipalko za nohte, a je nisem nasla. Zato sem vprasala, kje jih imajo in so rekli, "Pod kljucem". Vso, kar stejejo pod kozmetiko, razen vecjih kosov , so imeli pod kljucem. Da si prisel ven iz oddelka za kozmetiko v preostali del trgovine, si moral cez blagajno. No, ker jaz zgledam kot nuna postena, so me spustili skoz v pricakovanju, da bom placala na blagajni pred izhodom. Rekli so, da so bili prisiljeni dati stvari pod kljuc, ker zadnje case kradejo kot srake. Po stevilu kraj vodijo umetne trepalnice.

Zadnja slika s psom zadaj na tovornjaku je bil se ne tako dolgo nazaj vsakodnevni prizor. Potem so to zaceli bremzati, a se se vedno vsake toliko vidi norca z nezavarovanim psom zadaj.
Sunbeam :: 27.01.2024 ob 4:33
Prebral tvoj prispevek na Monu, ki si ga napisala februarja 2020. O sodelavki, ki je bila na Kitajskem. Še vedno zanimiv. Je potem kaj zbolela ali njen mož? Kdo v službi? Kajti takrat je bilo še vse nejasno.
leskova mast :: 27.01.2024 ob 17:24
Sploh se vec ne spomnim, da sem tisto napisala. Ona je bila takrat v enem mestu 30 km ven iz Wuhana, kjer je njen sin na eni soli ucil anglescino in ga je obiskala ze prej, tako da ji Kitajska ni bila cista neznanka. Vidim, da eden od komentarjem pise o kitajskih bolnicah. Ta druzina jih je spoznala od znotraj, saj je sin ze nekaj let zivel tam, tam je spoznal svojo zeno, Ukrajinko, tam se je porocil in vnukinja se je rodila v tamkajsnji bolnici. (Kasneje je rekla, da sin in snaha razmisljata, ce bi prisli zivet v Kanado, a ker je zena Ukrajinka, bi morali najprej skozi proces za imigracijo, ki pa ne bi bil tako dolg in zahteven kot za naso Fox.

Ne, ona takrat ni zbolela, ne njen moz, ne sin, ne snaha, ne vnukinja. Takrat se ji je zdelo, da je cisto prevec panike, ker se jim razen opisanih ovir na Kitajskem ni zgodilo nic in niso spoznali nobenega bolnega. Pravzaprav je bila presenecena, da je tolikoo panike. Kasneje je tu podlegla vsakodnevnemu bombardiranju s strahom in se je sla cepit, tako da sva pristali na nasprotnih polih. Ker sem jim pred meseci dala slovo, ne vem, kako je danes. Nazadnje, ko sem jo videla, je bila ziva in zdrava.

Saj sem vas sproti obvescala, kako je bilo v sluzbi, a mi niste verjeli. Do jeseni 2021 ni bilo bolnih. Po drugi dozi, ki so jo dobili okoli septembra 2021, je bil sele val bolnih - vsi cepljeni. Med prvimi je zbolela st. 2 v firmi, na poziciji takoj za direktorjem. Ta je bila tudi najbolj bolna. Sem tu napisala, kako mi je po bolezni razlagala ves potek v detajle in kako je lezla vame, jaz sem se ji pa odmikala.
Sunbeam :: 27.01.2024 ob 18:08
Sunbeam :: 27.01.2024 ob 18:52

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.